Депутатът от гръцката крайнодясна националистическа партия "Златна зора" Константинос Барбарусис

...
Депутатът от гръцката крайнодясна националистическа партия "Златна зора" Константинос Барбарусис
Коментари Харесай

Призовават за преврат срещу Ципрас заради Македония

Депутатът от гръцката крайнодясна националистическа партия "Златна зора " Константинос Барбарусис изиска от "военното управление на страната " да арестува министър ръководителя Алексис Ципрас и министъра на защитата Панос Каменос, както и президента Прокопис Павлопулос, оповестява "Катимерини ".

Това стана по време на дебатите в гръцкия парламент за избор на съмнение против държавното управление, пожелан поради съглашението сред Атина и Скопие за името на Република Македония.

Изказването на Барбарусис провокира остра реакция от ръководещото болшинство, на което депутатът отвърна: "Главите ви ще паднат в Преспа ".

Председателят на Народното събрание Никос Вуцис свика способените комисии, които ще прегледат предложение за премахване на "Златна зора " от дебатите за вота на съмнение, заяви организация АНА-МПА.

Според Вуцис изявлението на депутата от "Златна зора " е открит апел за държавен прелом, както и опит за предизвикателство на вълнения през идващите дни. Съобщава се, че останалите парламентарни политически сили са осъдили единомислещо изявлението на Барбарусис.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР