Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов изрази сдържаната позиция на Движението

...
Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов изрази сдържаната позиция на Движението
Коментари Харесай

Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов: Нужна е достоверна информация за падналата ракета в Полша

Депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов изрази сдържаната позиция на Движението по отношение на падналата ракета на полска територия в с. Пжеводов покрай границата с Украйна, която лиши живота на двама души, до момента в който достоверните обстоятелства не бъдат изяснени.

" Позоцията на Движение за права и свободи още от начаялото на тази година е доста ясна - спокойно решение на този спор. Като цяло партия и като страна ние сме съпричастни с битката на украинския народ ", съобщи Ибрямов.
-->
И акцентира, че " данните са доста нищожни. Осланяме се на международните водачи, както и на американския президент ". Слвед което прикани експертите да бъдат оставени да открият какво тъкмо се е случило, с цел да разясняват по-обстойно.

Ибрямов обяве, че след обед на ще има съвещание на комисията им взаимно с комисията по външна политика, на което ще бъдат изслушани нсъответните служби на закрито съвещание и се надяват достоверната информация да излезе в най-скоро време.

Според Ибрямов връзка сред решението на българския парламент да изпраща оръжие в поддръжка на Украйна няма нищо общо със събитието от нощес, при което ракета падна покрай полската граница с Украйна.

" Факт е, че самата война през 21 век не носи позитивен резултат за нито една от страните - нито за едната, нито за другата. Изрази вяра по най-мирен метод със съответните диалози това да приклрючи ", заключи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР