Депутатът от Държавната дума от Единна Русия и бивш губернатор

...
Депутатът от Държавната дума от Единна Русия и бивш губернатор
Коментари Харесай

Офицерите, изпратили мобилизирани на фронта, трябва да бъдат разстреляни

Депутатът от Държавната дума от Единна Русия и някогашен губернатор на Уляновска област Сергей Морозов приказва на страницата си във ВКонтакте по тематиката за частичната готовност.

Според него офицерите, които изпращат мобилизирани руснаци на фронтовата линия без подобаваща подготовка, би трябвало да бъдат „ разстреляни “.

Той означи, че в началото се е говорило за задълбочена подготовка на мобилизираните. След това било планувано те да бъдат изпратени в освободените територии, с цел да обезпечат отбрана, а не направо на фронтовата линия.

„ След сходни „ неточности “ офицерите, изпратили мъртвите на фронтовата линия, би трябвало да бъдат убити “, сподели той.

Така политикът отговори на съобщенията за гибелта на мобилизирани руснаци от Челябинска област в НВО.

Между другото, депутатите от Държавната дума също разясниха обстановката с раздаването на призовки наоколо до метрото, като я нарекоха провокация. В същото време те осъдиха темповете на готовност в Москва.

„ Но никой не би трябвало да раздава призовки наоколо до метрото “, сподели депутатът Виктор Соболев, като даде обещание да разиска обстановката в комисията по защита на Държавната дума.

По-рано в разнообразни съветски медии се появи информация, че в Москва и Санкт Петербург се организират „ планувани акции “. Съобщава се, че служители на реда с хора в цивилни облекла блокират входовете на жилищни здания, а също по този начин дежурят в метрото и раздават призовки на мъже.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР