Депутатът от БСП от Бургас Димитър Стоянов е катастрофирал леко

...
Депутатът от БСП от Бургас Димитър Стоянов е катастрофирал леко
Коментари Харесай

Депутат от БСП катастрофира край Пловдив

Депутатът от Българска социалистическа партия от Бургас Димитър Стоянов е аварирал леко на Автомагистрала " Тракия " в 15:10 часа в петък, написа " 24 часа ", базирайки се на " Флагман ".

Инцидентът е станал малко след Пловдив. Димитър Стоянов е карал самичък персоналния си " Опел Астра ".

Народният представител Стоянов се е прибирал за среща с гласоподавателите в село Граматиково, община Малко Търново. Тази вечер, дружно с лидера на бургаската листа Петър Кънев, Стоянов трябваше да взе участие в заседание за проблемите на пограничната община .

 Колата на Нинова още веднъж катастрофира
Колата на Нинова още веднъж катастрофира

За два месеца това е вторият пътен случай с водача на Българска социалистическа партия

" Митко не е потърпевш, различен автомобил е засякъл ненадейно пътя му, преобърнал се е в канавката. Т ой самият ми се обади, с цел да ме осведоми и с цел да мога да оказа помощ. Надявам се да не се основава непотребна суматоха измежду близки и съратници ", сподели негови сътрудник от Парламента.

Припомняме, през октомври жителите на село Граматиково бяха в подготвеност да стачкуват против неприятните пътища . Хората желаеха да блокират пътищата на 13 октомври, само че диалог сред кмета на община Малко Търново Илиян Янчев и шефа на Агенция " Пътна инфраструктура " инж. Дончо Атанасов отсрочи желанията им.

Малко по-късно се оказа, че поради проливните дъждове е потърпевша и част от оградата в региона на Малко Търново .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР