След масов бой са пострадали две жени и трима мъже,

...
След масов бой са пострадали две жени и трима мъже,
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота след масов бой в Ботевградско

След всеобщ пердах са потърпевши две дами и трима мъже, един от които с фрактура на черепа след нанесен удар с кирка и е с заплаха за живота. Инцидентът е станал в с. Скравена, община Ботевград. Това заяви ОДМВР - София. 

На 3 май към 11:30 часа е постъпил сигнал в РУ-Ботевград за зародило всеобщо сборичкване на центъра на с. Скравена. На място отива полиция и открива, че членовете на две семейства са влезнали в разпра , като са употребявали разнообразни сечива, дървени пръти, лопати и павета.

Пострадали са две дами и трима мъже, като един от мъжете е с заплаха за живота, откакто му е нанесен удар с кирка по главата. И петимата са настанени за лекуване в болнични заведения.

Установени и разпитани са свидетели-очевидци на станалото и по случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата. За период до 24 часа са арестувани трима мъже.

В качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 115, вр. член 18 от Наказателен кодекс е притеглен 19-годишен гражданин на селото  след привършване на процесуално-следствените дейности. С прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа.
 Масов пердах сред младежи в центъра на Габрово
Масов пердах сред младежи в центъра на Габрово

Има пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР