Депутатът от БСП Иво Христов е съгласен с версията на

...
Депутатът от БСП Иво Христов е съгласен с версията на
Коментари Харесай

Иво Христов одобри руската позиция за спасяването на евреите и сметна, че 80% от населението са дебили

Депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов е склонен с версията на говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, че в случай че не е била Съветската войска, България е нямало да избави 50 000 евреи и счита, че 80% от популацията на България са дебили.

На лекция пред " Ротари клуб " в Раднево Христов развива доктрина, че абсурдът с изказването на Захарова е операция. " Като отчетеш, че 80% от популацията са дебилни и не могат да се подписват, това работи безупречно ", споделя депутатът във видео, което е качено на фейсбук профила му. Христов припомня, че мотивът за изказването на Захариева е " омаскаряването на паметника на Съветската войска ". " Какво имаше нарисувано на този монумент, което не е първи и повторно? Имаше антисемитски лозунги ", задава въпрос Христов и си дава отговор. Всъщност надписът и датата, на която се появи надписът, са свързани със напълно друго събитие - Декларацията на Балфур, с която на 2 ноември 1917г. външният министър на Британската империя декларира за пръв път подготвеност Лондон да сътвори в Палестина дом за евреите (б.р.). Това писмо е почитано като основополагащ документ на държавността на Израел и ненавиждано от араби и палестинци като занемаряване на правата им върху земи, на които живеят от епохи.

Според Христов Мария Захарова е споделила три неща в изявлението си: " Първо, че редовно в България се поругават паметниците на Съветската войска, за разлика от Германия, Австрия, Централна Европа... Второ, тя съобщи, че на паметника има антисемитски лозунги. И трето, а не би трябвало да се не помни, споделя тя, че в случай че не беше руската войска, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че щеше да стане по този начин? И ние тук, ще кажем " йок " на Гьоринг и на Хитлер, " ние ще си ги пазим нашите евреи вие си гледайте работата " ", заключи Христов.

Според Иво Христо нашите вестници " по линия на хибридната война " са извадили от подтекста това и споделили " руснаците настояват, на пук на цялата история, че те били избавили българските евреи ". " И 80% от дебилите викат - по този начин е ", добави Христов. Според него това било класическо изместване на казуса. А казуса бил, че се " осират редовно " руските монументи. " Защо не се прави същото с паметника на Съветската войска в центъра на Виена ", пита риторично Христов. " Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви приказва това? Когато имаш един оскотял, некултурен, безропотен народ, операцията става доста елементарно ", отговори си Христов. В лекцията си добави, че " действително имате над 50% фактическа неначетеност на популацията ".



В изявлението си Иво Христов похвали политиката на Сталин и Путин, при който Русия към този момент са самоизхранва, откакто към нефта е добавила и зърното.

" Сталин пое страната с дървено рало, а я остави в галактическата ера. Това не става по този начин (щракане с пръсти б.а.). То става с чудовищни жертви, външни и вътрешни... Ако не беше сталинският режим, Русия нямаше да победи Хитлер ", сподели Иво Христов за ръководителят на Съюз на съветските социалистически републики при чието ръководство вследствие на апетит, колективизация и репресии в интервала 1926 и 1939 година човешките загуби се правят оценка на сред 7 и 13 милиона души.

Иво Христов сподели на " ротарианците ", че Путин е направил тиха гражданска война, като сменил депутатския корпус " с едни дечурлига с дипломи и опит ". " Сталинските дечурлига са били същите. Съветските генерали и маршали са младежи до 45 година ", направи съпоставяне Иво Христов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР