Депутатът от БСП Александър Симов бе гост в Здравей, България.

...
Депутатът от БСП Александър Симов бе гост в Здравей, България.
Коментари Харесай

Александър Симов: Правителството гаси пожар с капкомер, предсрочните избори идват с бързи крачки

Депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов бе посетител в „ Здравей, България ”. Той разяснява митингите и възможни предварителни избори.

Ето какво сподели Симов:

„ Протестите приказват за ексцесия в обществото, за общество, което е на ръба на рецесия.

В Българска социалистическа партия работим за това, да сме готови когато предварителните избори дойдат. Предсрочните избори идват с бързи крачки, ние представяме нашата визия за България, концепциите, с които се опитваме да спечелим доверието на хората, с цел да покажем, че алтернативата е допустима. Когато и да дойдат изборите, ние ще бъдем подготвени да ги спечелим.

Относно ограниченията, които взе държавното управление - да няма повишение на тока, топлата вода и парното, това е все едно да гасиш пожар с капкомер.

Късно е либе за китка, хората към този момент са излезли и с такива ограничения не могат да бъдат потушени нещата.

Опитахме да се спрем тези решения на ръководещите, само че нашият глас не бе чут.

Те чуха хората, когато излязоха на улицата, само че нямам доверие, че недоволните през днешния ден ще примеат сходни решения. Първо, тъй като се вършат под напън, и надали ще бъдат доведени до край.

Всеки митинг е политически, тъй като когато хората излязат на улицата, постоянно се стартира с съответна идея. През 2013 година митингите за тока започнаха по този начин – високите сметки изкараха хората на улицата, само че излезлият на улицата човек не може да бъде удържан в някакви рамки, той не е опитомено животинче, че се разхожда по улиците. Хората имат избрана цел - смяна на метода, по който живеят, смяна на света край себе си. Това са гневни хора, които почват да желаят друга България. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР