Депутатът опита да се пошегува като обясни, че четворната коалиция

...
Депутатът опита да се пошегува като обясни, че четворната коалиция
Коментари Харесай

ПП за помощта към Украйна: Не може да дадем всичко, предвидени са каски и бронежилетки

Депутатът опита да се пошегува като изясни, че четворната коалиция прави живота на публицистите доста забавен
„ Защитна цел могат да извършват каски и бронежилетки. Нека да забележим какъв ще бъде финалният текст”, опита да изясни пред Нова депутатът от Политическа партия Атанас Михнев, който е зам.-председател на Комисията по външна политика в Народното събрание.

„ Не би трябвало да се усеща, че не сме пълностоен сътрудник в Европейски Съюз и НАТО. В претекстовете сме записали твърдата позиция на поддръжка за Украйна. Правим това от първия ден. Ние сме солидарни с всеки един народ, който е атакуван, което няма нищо общо с ненавист към съветския народ. Ние се противим на режима на Путин”, уточни още той.

„ Подкрепям тезата на премиера, че всеки ден ние разширяваме помощта си за Украйна. Трябва да оказваме помощ на украинския народ с механически средства със защитна цел. Украинският народ споделя, че има потребност от всичко – от каската до самолета. Не всичко обаче можем да дадем”, добави зам.-председателят на Комисията по външна политика.

Той изясни, че Министерски съвет би трябвало да реши какво може да се даде, предписание се разбор.

„ Искаме хем да помогнем, хем да запазим националната ни сигурност ", посочи националният представител от " Продължаваме промяната ", като добави, че предлагането им е било подкрепено в комисията от " Демократична България ".

Михнев не отхвърли опцията в последна сметка да има и военна помощ за Украйна, само че всичко щяло да се реши по време на дебата в пленарна зала.

Разговорът приключи с опит за смешка от страна на депутата, който подчерата, че обединението е от четири партии и той не знае какво ще се случи в залата на Народно събрание.

„ Това прави вашият живот също забавен. Всеки ден има динамични събития “, обърна се той към водещите на предаването и добави: „ Намирам го за доста свежо на фона на предходната тирания “
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР