Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо

...
Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта на разюздано парти на морето с полуголи жени

Депутатът и зам.-председател на комисията по просвета в Народното събрание Христо Петров - Ицо Хазарта с разюздано празненство в известната „ Хасиенда Бийч “ в Лозенец.

Римите на рапъра се редуваха сред голи женски дупета до ранни зори, отбелязва Lupa.bg.

Танците и ласките сред дами на сцената демонстрират жесток сексизъм, разяснява уеб сайтът. Интересно е да попита за какво Хазарта, който е определил за собствен приоритет №1 в Народно събрание, грижата за подрастващите взе участие в сходни пошли спектакли. И надали това е най-хубавият образец, който съвсем 44-годишният мъж, татко на 3 деца, може да даде на новите генерации.

Още повече, че остават съществени подозрения дали публиката му е била напълно от пълнолетни.

Именно скандално присъединяване преди 4 години даде старт на политическата кариера на Хазарта. Дотогава правилен последовател на ДСБ, а по-късно и на Реформаторския блок, артистът беше изловен в края на октомври 2019-а да пее на избирателен концерт ГЕРБ в Самоков.

Последва обществено тричане на фона на неуспеха на претендента за кмет на София арх. Борислав Игнатов на локалните избори. А Ицо се врътна и по-късно народен представител от „ Продължаваме промяната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР