Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) показа среден пръст в пленарната

...
Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) показа среден пръст в пленарната
Коментари Харесай

Ицо Хазарта показа среден пръст, докато си прави селфи в парламента

Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) сподели междинен пръст в пленарната зала. За това алармира Десислава Атанасова от ГЕРБ.

" Откакто парламентаризмът се завърна, като се изключи че Народното събрание осъмна с решетки, народни представители се бият в зала, одеве станахме очевидци на още една непоносимо грозна демонстранция. Ваш сътрудник, господин ръководител, от вашата парламентарна група, сподели извънредно непристоен жест към народните представители. Това е снимано, ще ви дава снимков материал. Този депутат одеве напусна пленарната зала ", съобщи Атанасова..

Тя изиска наказване за Христо Петров " неодобрение " по член 153, точка 3.

" Това е груба и просташка проява. Моля да уведомите господин Петров, че не сме в механа, в която той всекидневно се намира, с цел да пее, а в Народното събрание. Това е неприемливо нито в пленарната зала, нито против герба и знамето на Република България и Европейски Съюз, нито на дата, като 2 юни ", добави Атанасова.

" Надяваме се, че ще започнете да водите обективно и да налагате санкции, и то заслужени, на хора от вашата парламентарна група, по тази причина че демонстрират междинни пръсти на останалите, а през това време с удовлетворена усмивка сами се снимат. Това нещо става, надали не, с огромно удовлетворение за добре свършената работа в пленарна зала. Ние от " Възраждане " считаме, че това е всичко друго, само че не и добре свършена работа или обикновено поведение на депутат. Така че, апелирам, знаете го кой е, прочут е повече със театралния си прякор, в сравнение с с името си, наложете заслуженото наказване ", съобщи от трибуната Ангел Георгиев от " Възраждане ".

Той добави, че нещата в групата на Политическа партия излизат отвън надзор: " Почва да става като рецидив - всеки ден става нещо ново. Виждаме, че има какви ли не човеци. Някои, може би, с култ към вратовръзките. "

По-късно Ицо Хазарта се качи на трибуната в пленарната зала и помоли да бъде извинен.

" Моля да бъда извинен от хората, които са се почувствали наранени и оскърбени, и да припомня, че аз относително рядко взимам думата тук, тъй като мисля, че времето на българския парламент е скъпо. Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв метод оскърбени, а що се отнаса до хората, към които съм посочил този жест, мисля, че това е най-малкото, което би трябвало да ви бъде показано ", съобщи той, визирайки депутатите от ГЕРБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР