Депутат от водещата политическа партия направи интересно предложение за начина,

...
Депутат от водещата политическа партия направи интересно предложение за начина,
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Цените на тока и парното да се определят от нов състав на КЕВР

Депутат от водещата политическа партия направи забавно предложение за метода, по който би трябвало да се дефинират цените на тока и парното.

Цените на тока и парното би трябвало да се дефинират от нов състав на КЕВР, защото мандатът на актуалните членове е изминал, а и доста от тях не се употребяват с доверието на ръководещата коалиция.

Това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Константин Бачийски, народен представител от " Продължаваме промяната " и ръководител на Средна европейска класа. Според него в електроразпределителните сдружения има още благоприятни условия за усъвършенстване на разноските, които не са осъществени. Ако се създадат всички оптимизации, може да не се наложи толкоз високо нарастване на цените, счита Бачийски. Според него изборът на нов състав на КЕВР евентуално ще стартира при започване на новата година откакто се образуват парламентарните комисии.

Константин Бачийски посочи и че парламентарната група на " Продължаваме промяната " ще продължи да работи по проблема " Росенец " до изчистването му радикално. Той описа, че като общински консултант в Бургас първи е реагирал против решението на кмета на града Димитър Николов да даде за частно прилагане общинския път до плажа " Росенец ". Веднага откакто подал сигнал до регионалния шеф по проблема, почнали убеждения да отдръпна жалбата си, които по-късно минали в директни закани.

По думите на Бачийски казусът с " Росенец " не се крие в пропуски в законодателството, а в това, че не е спазен самият закон. Затова най-голямата парламентарна група е дала поръчка да работи за това да няма хора отвън закона без значение към какъв политически или стопански кръг принадлежат, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР