Депутат от групата на Продължаваме промяната взриви социалните мрежи с

...
Депутат от групата на Продължаваме промяната взриви социалните мрежи с
Коментари Харесай

ХИТ ВИДЕО: Депутат от Промяната кълчи кълки в кулоарите на парламента

Депутат от групата на " Продължаваме промяната " взриви обществените мрежи с клипче, оповестено тази заран по какъв начин кълчи кълки в коридорите на Народното събрание измежду пленарно съвещание, освен това на метри от гардовете на НСО, строени зад парадния вход на законодателната институция.

Звездата във видеото е небезизвестният някогашен гербер Атанас Михнев, който неведнъж блесва от началото на депутатския си мандат с разнообразни изцепки, в това число размахване на междинни пръсти към сътрудници от други парламентарни групи.



От сценката се вижда по какъв начин той стимулира съгрупниците си за физзарядка, като натъртва на ставната каланетика. И с въртеливи придвижвания показва забележителна спортна просвета. За сметка на това обаче Михнев не може да се похвали със стегната фигура.

Интересното е, че самодейността за оживление на Михнев е гарнирана с хашлашки подвиквания в профил и плевел смях. Според мнения в мрежата скандалното видео е било записано в някоя от многочислените почивки на законодателите в другояче извънредно напрегнатите последни пленарни дни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР