Депозирахме в Министерски съвет. Това, което се съдържа в него

...
Депозирахме в Министерски съвет. Това, което се съдържа в него
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК ТV! Строителният бранш депозира писмо до Стефан Янев: Искаме оставката на Виолета Комитова, иначе ще продължи да вижда тази гледка пред Министерски съвет

Депозирахме в Министерски съвет. Това, което се съдържа в него е опровержение на нелепите тези една по една на госпожа Комитова. Това съобщи пред публицисти Стефан Чайков, ръководител на УС на Браншова камара " Пътища ", откакто до служебния министър председател Стефан Янев.

" Настояваме за среща с министъра-председателя, с цел да намерим в диалогов режим трайно решение на проблемите ", добави той.
свързани новини33566преди 2 часа42151преди 2 часа
" Към писмото има и правно мнение от известни български адвокати, които дават ясно юридическо съображение за нашите претенции ", разяснява Стефан Чайков.

" На няколко места в писмото е записано настояването ни за оставката на госпожа Комитова. След петъчното й изказване за нас няма никакво подозрение, че би трябвало да си подаде оставката. До този миг нито един районен министър не беше успявал да сплоти целия строителен отрасъл против себе си. За нас подобен министър няма място в районното развиване ", посочи той.

" Сроковете са в прерогативите на министър-председателя. Ако той желае да продължи да вижда тази панорама пред Министерски съвет, ние ще продължи ръководителят на УС на Браншова камара " Пътища ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР