Депесарският род е голям и силен. Ние сме кръвна група

...
Депесарският род е голям и силен. Ние сме кръвна група
Коментари Харесай

Карадайъ обяви голямата цел на ДПС. Кан ще се вдигнат доходите?

Депесарският жанр е огромен и мощен. Ние сме кръвна група Движение за права и свободи позитивна. Доказахме го в последния месец, проявявайки съпричастие и състрадание към бедстващите хора след опустошителното земетресение в Турция. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Ябланово. И благодари както на структурите, които проведоха огромната дарителска акция, по този начин и на хилядите българи без партийна, етническа и религиозна принадлежност, които се включиха в нея.

Такива сме - и в сложни времена се подкрепяме и сме дружно в положителни времена, сподели Карадайъ. В срещата участваха още евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, зам.-председателят Ахмад Ахмедов, лидерът на Сливенската листа Хатидже Георгиева и общественият специалист доктор Хасан Адемов.
-->
Последните 33 години все са сложни времена, последните години - още повече. Живеем в голям брой рецесии, само че най-голямата е политическата. Без да я решим, няма по какъв начин да излезем от останалите, акцентира Карадайъ.

Основната тематика, която хората ни слагат от Видин, през Добрич, дотук е една. Всички споделят обедняхме, инфлацията е висока, цените порастват, приходите падат, обедняхме. Затова ние споделяме, че първо би трябвало да спрем прогресивното обедняване и когато създадем това, да си сложим по-високи цели - да достигнем средноевропейските стандарти на живот тук, в България, акцентира Мустафа Карадайъ.

Заявяваме го със самочувствие, тъй като в случай че някой споделя имало по какъв начин, то те демонстрираха, че не знаят по какъв начин. А ние доказахме, че знаем и можем по какъв начин, правили сме го, безапелационен бе Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи даде и образци за това. През 2001, когато Движение за права и свободи влезе във властта след приватизацията, рухналата стопанска система и високата инфлация, дългът на страната бе 17,5 милиарда лв.. През 2009 година, когато излязохме от властта, дългът беше 1,5 милиарда и имаше 8,5 милиарда фискален запас. За 8 години ръководство 16 милиарда дълг успяхме да върнем, приблизително по 2 милиарда дълг на година, напомни Карадайъ.

Движение за права и свободи, когато ръководи, не прави популизъм, каза водачът на Движението във връзка концепциите за таван на цените. Той акцентира, че това не е пазарен принцип. За да смъкна 2001 година инфлацията, Движение за права и свободи имаше един ключ - вложенията. Те разкриват работни места и усилват приходите. Инвестициите доближиха до 13 милиарда, когато Движение за права и свободи бе в ръководството, сподели още Карадайъ.

2009 година пристигна на власт Бойко Борисов и еднолично управляваше от джипката, раздаваше. Така в края на 2020 дългът на България беше на 21, 5 милиарда, за 10 години ръководство на ГЕРБ България натрупа нов дълг - приблизително по 2 милиарда на година. Инвестиции няма. Резултатът е 800 хиляди души ги няма в страната. Това е луксът да се ръководи еднолично и еднопартийно. Затова би трябвало с разсъдък да гласуваме, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

След това пристигнаха едни и споделиха че са млади, умни и красиви и се самонарекоха „ Промяната “, само че разбрахме, че те водят страната към още по-лошо. В момента дългът е над 40 милиарда, на година по 15 милиарда дълг е заложено да се натрупа още. Това ще го заплащат нашите внуци, предизвести Мустафа Карадайъ. И съобщи: " Има по какъв начин единствено когато Движение за права и свободи взе участие във властта ".

Затова споделяме: Разум, Отговорност, Диалог! Разум - за сканиране, за разбор, за оценка на икономическата, обществена обстановка, в която се намираме. Разум за намиране на решение за излаз от тази обстановка. Отговорност – персонална, обща и групова, и партийна, и парламентарна, за вдишване на ангажимент тези решения да се материализират в действителния живот на хората. Диалог, освен като единодушие, обединяване, съединяване, заедност. Диалог, посредством който да се намират устойчиви политически формули за решение на проблемите на хората и страната, акцентира Карадайъ.

На тези избори всеки, който милее за нашата Родина, за бъдещето на нашите деца и внуци, за достойното бъдеще, за просперитета на България, би трябвало да гласоподава за Движение за права и свободи, прикани той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР