Део направи скандално признание, свързано с миналото му. Звездният телевизионен

...
Део направи скандално признание, свързано с миналото му. Звездният телевизионен
Коментари Харесай

Део със скандално признание - похарчил 160 хил. лева за наркотици

Део направи скандално самопризнание, обвързвано с предишното му. Звездният ефирен водещ разкрива, че е прахосал 160 000 лв. за опиати в автобиографичния си стендъп театър " Как се стигна дотук!? ", заяви woman.bg. В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е същинското име на някогашния барман, искрено споделя за триумфите и неуспехите, за загубите и успехите, за борбите си, които е водил с към този момент преодолените зависимости.

" На седмица харчех към 300 лв. за материал. Понякога бяха повече, от време на време по-малко, тъй като и другари черпеха, само че приблизително по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лв.. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях подвластен и в този момент ми става неприятно като счете, че съм похарчил 156 000 лв. за кокаин. Та толкоз коства къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я погасявам в продължение на 12 години! ", прави равносметка за предишните си житейски провинения Део, който през днешния ден откровено съжалява за изхарчените хиляди левове за дрога и води редовен живот на влюбен в фамилията си татко и брачен партньор.

Първата му среща с опиатите се случва по време на барманския му интервал, когато другар му дава хапче, което да го зареди със сили по време на 24-часовите смени. " Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, напитки. Хареса ми адреналина, само че след това бях като ударен с влажен парцал ", признава през днешния ден русокосия симпатяга. Въпреки това той още веднъж протяга ръка към същото хапче и по този начин до момента в който не се увлича по стимулантите, които му основават лъжовна заблуда.

" Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път – Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, по този начин стартира измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите " екстри ", и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това трансформирах средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг миг е Зорница-София, която ме избра за кино лентата си " Прогноза “ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф учебното заведение на Кирил Стойнов дружно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и на дишане ", споделя 46-годишният блондин.

Део продължава описа си, като признава, че пътят не е бил по никакъв начин елементарен и безконтролен, само че отбелязва, че откакто той е съумял, значи могат и други. Според него тайната се крие в това да се откъснеш напълно от " нездравословната " среда и да се обградиш с нови хора, които са надалеч от пороците. За него от основно значение е и спортът. " Всеки човек оставя нещо след себе си. Потърсих с какво аз ще остана във вестниците и открих, че съм първият прочут българин, който е хващан с опиати. Бях изловен от Първо районно, излязох и на 1-ва стр. на вестниците. Това беше най-тежкият ми интервал - при започване на известността. Тогава правех " Джубокс ". После ме сложиха за повторно на корицата на " Егоист ". Бях първата субкултурна персона, както сподели Нойзи (един от основателите на списанието - Ивайло Цветков), която е хваната с опиат. Бях в едно заведение, там ме хванаха. На Явор Бахаров му трябваха 20 години, с цел да ме настигне, само че, брат, аз съм първият! ", признава със смях Део, припомняйки си за предишните си несгоди през призмата на времето и опита.

" В момента, в който ти решиш, че би трябвало да се бориш, единствено тогава успяваш. Каквото и да ти приказват родственици, другари, в случай че не вземеш ти това решение, няма по какъв начин да стане ", разкрива Деян, тайната за спасението от дрогата.

Представяйки спектакъла си, от сцената на столичен клуб в Студентски град, водещият на " Спорт тото " съобщи искрено пред публиката, че не е водил предаване или гала по връчване на награди, без преди този момент да си е " взел дозата ". Това е било години наред, само че преди да се осъзнае и самичък да реши да се измъкне от лапите на нездравословните вещества. На тях Славчев дължи и многото си развалени зъби, който денталната му лекарка едвам съумяла да избави. Случайно или не, само че тъкмо в нощен клуб Део среща любовта на живота си, както самичък я назовава. Мариана е сервитьорка във Варна и щом я вижда, блондинът незабавно си я харесва и я кани да снимат дружно клип. В началото ги събира това, че и двамата имат тежки интервали в живота и малко по малко се преоткриват. Около месец тв водещият непрекъснато пътува за малко до Варна. След това Мариана идва да живее в при него София и бързо забременява с първия им наследник Борислав, който към този момент е на 5 години и половина, а дребният им наследник Теодор е съвсем на 2 годинки.

Део и Мариана си споделят „ Да “ в годината след раждането на първото си дете – на 23 септември 2017 година, а сватбеното им тържество беше през октомври. Двамата непрекъснато споделят снимки на щастливото си 4-членно семейство, което живее в в град Годеч. Тв водещият споделя, че има всичко, в никакъв случай не гледа новините по малкия екран. " Аз съм спокоен и пребивавам отвън столицата, благополучен съм ", добавя Део и признава, че към този момент е изцяло нов човек. След прекъсването на опиатите, от 4 години не пие и алкохол, като е предан на природосъобразен метод на живот. Причината за тоталната смяна е брачната половинка му Мариана, поради която не близва към този момент и капка спиртни питиета. 46-годишният блондин дефинира живота си като история за един сервитьор, който с доста шанс, доброжелателност и самообладание е съумял да стигне дотук. " Лично решение може да обърне монетата. В момента претърпявам нещо като персонален happy end ", заключава с усмивка Део.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР