Денят ще ви донесе много провокации. Ако се включите в

...
Денят ще ви донесе много провокации. Ако се включите в
Коментари Харесай

Раци, ще се справите с предизвикателствата! Скорпиони, планирайте нещо ново

Денят ще ви донесе доста провокации. Ако се включите в тях с неуместни думи, от това могат да зародят разнообразни бъдещи затруднения и проблеми. Правете взаимни отстъпки.

Овен – Марс ще извади най-хубавото и най-лошото от вас. Въоръжете се с самообладание и дръжте под надзор всичките си плюсове и минуси. Не им позволявайте да ви управляват, това би объркало картите ви. Съсредоточете се върху работните си проекти.

Телец – Може да се изненадате от отношението на другар или сътрудник, който не се застъпва за вас в решителен миг, а в противен случай, отдръпва се на незабележимо място и изчаква да отмине вашата прочувствена „ гръмотевична стихия “.

Близнаци – Помислете и за вашите потребности и цели и предприемете всичко, с цел да ги приведете в сходство с нужното и направете за себе си това, което можете. Ще бъдете доста щастливи да участвате в обществения живот.

Рак – Днес ще се чувствате малко не на място, само че в последна сметка ще се справите. Ще намерите леговище у дома, даже не в диалог по дадена тематика, а по-скоро в тишина и успокоение. Повтаряйте си мантрата: “Аз съм неизмеримо създание. “

Лъв – Възможни са неочаквани финансови промени или доходи. Можете да повдигнете духа си на всички места, единствено би трябвало да знаете по какъв начин. И вие го знаете добре в подсъзнанието си. Вие освен ще просперирате сносно, само че и напълно естествено и безпрепятствено ще създадете нови взаимоотношения.

Дева – Този ден ще ви донесе доста провокации. Ако се включите в тях с неуместни думи, от това могат да зародят разнообразни бъдещи затруднения, проблеми или завършения. Съгласете се на взаимни отстъпки.

Везни – Вече сте научили доста. Това ви дава правото да преминете една стъпка по-високо. Ще има още доста работа върху себе си, само че вие към този момент знаете по какъв начин да го извършите. Пригответе се да се концентрирайте върху детайлите в този момент.

Скорпион – Помислете за живота си с почитание и умерено планирайте нещо ново, което ще го обогати. Внимавайте да не се обидите на някого или да извършите това, което не желаете да вършиме под въздействието на Черната Луна.

Стрелец – Някъде ще ви чака парченце изненадващо благополучие под друга форма. Много дребни неща ще ви зарадват, а вие ще зарадвате други хора. Ще бъдете по-малко борбени, по-малко нападателни към тези, които го заслужават.

Козирог – Ако работите, ще се сблъскате с бюрократични пречки или с нелепостта на не изключително способен шеф или сътрудник. Ще се справите добре, в случай че планирате всичко вярно и по-късно се придържате към този проект.

Водолей – Ще разберете, че не желаете повече по този начин и ще започнете да работите върху това, което смятате за по-добро. Ще имате триумф, въпреки че не може да се каже, че всичко ще върви безпрепятствено, без спънки. Важна ще е корекцията на целите.

Риби – Мечтателните Риби чакат някои фантазии да се осъществен без тяхната интервенция. Това е ден, основан за музика, танци и мистериозно преобразяване на фантазиите ви в действителност. Поне пробвайте. Визуализирайте това, което ви е най-скъпо.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР