Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този

...
Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този
Коментари Харесай

Мая Манолова: Надявам се на честна игра

Денят на Съединението е основен и знаков за България. Този акт е плод на една сантиментална фантазия и блян на българите, едно доказателство, че когато сме дружно, когато сме обединени, съумяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече би трябвало да се борим за свободата и би трябвало да го вършим дружно.

Това сподели претендентът за кмет на София Мая Манолова преди да внесе документи за регистрация в Общинската изборна комисия (ОИК) дружно с представители на Инициативния ѝ комитет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ще одобряваме дарения, дребни дарения от жители. Отказваме се да се възползваме от опцията за поддръжка от корпорации и от компании, ще одобряваме само и единствено дарения от жители, защото зад мен като цивилен претендент стоят жителите, а не олигарси или компании, ще разгадавам на жителите ”, съобщи Манолова.

Тя уточни, че от дълго време е предизвестила, че акцията е мръсна. „ Но през днешния ден желая да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме дружно без значение кой стои против нас, че можем да го победим ”, уточни Манолова и въпреки всичко изрази вяра за обединяване на българските жители, на столичани и на една феър плей борба за София.

Мая Манолова заяви, че в събота в Южен парк ще чака всички, които желаят да се включат в акцията ѝ за претендент кмет. Подписите ще се събират от 12 часа, а по-късно през днешния ден, тя ще разгласи на уеб страницата на Инициативния комитет и банковата сметка, посредством която ще се набират дарения. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР