Денят на храбростта и празник на Българската армия през тази

...
Денят на храбростта и празник на Българската армия през тази
Коментари Харесай

Празничен концерт за Деня на храбростта ще има на езерото „Ариана“


Денят на храбростта и празник на Българската войска през тази година ще бъде маркиран с няколко прояви, съобразени с въведените противоепидемични ограничения за запазване на здравето на хората. Те включват водосвет на бойните флагове и знамената-светини пред паметника на Незнайния боец в София и демонстрации на качества от Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили и Съвместното командване на специфичните интервенции в разнообразни гарнизони в страната.

По традиция в навечерието на празника, на 5 май, от 19.00 ч. в столицата ще се организира празничен концерт на Представителния отбор на въоръжените сили и Гвардейския внушителен духов оркестър. С оглед на спазването на противоепидемичните ограничения концертът ще се състои на новопостроената открита сцена на алеята на бележитите българи до езерото „ Ариана “ в Борисовата градина.

Представителният отбор на въоръжените сили ще зарадва своята аудитория с нова, разнообразна стратегия. В концерта ще вземат участие Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови, Райко Кирилов, Емили Валенти, Сунай Чалъков, Вили Станева с детска вокална група „ Смехоранчета “, Съни, квартет „ Армейска ария “, фолклорна групировка „ Ладена “, Таня Дупаринова, Стоян Бончев, Веселин Вачев, танцова групировка „ Алгара “, клуб по спортни танци „ Импулс “, „ Майсторите на танца “ и други Водещи ще бъдат Галя Димитрова и Явор Вълканов.

Концертът е проведен със съдействието на Столичната община.

От 21.00 ч. във връзка Деня на Храбростта и празник на Българската войска ще бъде извършена празнична илюминация.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР