Денят на благодарността е един от най-важните семейни празници в

...
Денят на благодарността е един от най-важните семейни празници в
Коментари Харесай

Пуйки, сладкиши и семейни веселби: големите звезди отбелязват един от най-светлите празници

Денят на благодарността е един от най-важните фамилни празници в Съединени американски щати. По своята същина, това е набожен празник, изразяващ благодарността на хората към Бог за плодородната годишна продукция и нещата, които са добити през миналата година. В наши дни милиони хора го посещат и са брагодарни за много други неща, свързани с живота им. 

Традиционно се сервира пуйка с заряд по желание към нея, който може да се състои от ориз, картофи, царевица и други добавки, както и друга обичайната храна. Ние взехме решение да надникнем в профилите на някои известни американци, с цел да забележим по какъв начин са отбелязали тази година празника.

Чаровната Рийз Уидърспуун показа поредност от сторита, в които демонстрира по какъв начин готви и приготвя празничната софра. Безспорно лакомствата са измежду люмите неща на масата, само че и обичайна пуйка. Тя показа фамилен кадър, към който е написала честитка към всички нейни почитатели, само че и благодари на хората на първа линия, борещи се против Ковид-19. 

Виж още:

Джими Кимъл също показа кадър по какъв начин подготвя пуйката за своето семейство. Той пожелава на всички радостен празник и се надява, че 2021 година, ще бъде по-добра във всяко отношение за всички хора.

Джон Леджънд качи фотография на децата и жена си. " Благодарен съм за тези тримата ", написа към очарователната фотография. Звездното семейство са прекарали празника в домашна конюнктура, похапвайки, гледайки футбол и наслаждавайки се на опцията да бъдат дружно у дома. Годината за тях бе тежка, откакто преди няколко месеца Криси направи импровизиран аборт, само че наподобява дружно ще съумеят да превъзмогнат всички компликации.

Виж още:

Дженифър Анистън и лорд Честърфилд (нейното куче) са отпразнували също в домашна конюнктура празника. Актрисата от " Приятели " пожела също доста благополучие на всички хора и е признателна за всичко, което има в живота си. 

Поп кралицата Мадона показа прелестно видео на своя осиновен наследник, който танцува в кухнята, цялостна от близки на звездата. Тя написа, че има толкоз доста неща, за които човек може да бъде признателен.

Виж още:

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/reesewitherspoon/, https://www.instagram.com/johnlegend/, https://www.instagram.com/jimmykimmel/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР