Денят е сложен и готви изпитания. Бъдете предпазливи и мнителни.

...
Денят е сложен и готви изпитания. Бъдете предпазливи и мнителни.
Коментари Харесай

Денят е сложен и готви изпитания

Денят е комплициран и готви тествания. Бъдете внимателни и мнителни. Вижте какво още вещаят звездите за вас.
Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.
Телец
За Вас този ден е в действителност прекрасен, само че за реализиране на фактически значими резултати ще се наложи да се потрудите много. Преди всичко би трябвало да намерите помощници, които да са същински надеждни! Без тях ще Ви бъде фактически мъчно да решите всички настоящи задания. Освен това ще би трябвало непрекъснато да контролирате съдружниците. Днес дори и тестваните хора ще позволяват досадни неточности. В персоналната сфера също доста зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прелестно. Ако чакате самодейност от другите, на вятъра ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.
Близнаци
Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че съперниците ловко ще употребяват всички Ваши неточности и неправилни ходове, и в последна сметка излиза, че за личните си проблеми сте отговорни Вие, и единствено Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които сполучливо сте си сътрудничили в близкото минало, само че опитите да възстановите доста остарели връзки, са обречени на крах. Днес може да бъдете увлечени от нова концепция или привлекателна персона, защото Вие, както и всички представители на Вашия знак, доста елементарно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи сантиментални завършения, само че съществени връзки надали ще започнете.
Рак
Това, което преди месец Ви е тормозило и Ви е създавало проблеми, през днешния ден ще можете да извършите с особена лекост, и дори на драго сърце. Заслугата ще бъде значително на Вашия обичан човек, даже и той да не го осъзнава. Звездите не Ви поучават, да му благодарите, само че можете единствено да признаете, че е същинско богатство и да започнете да се отнасяте с него съответстащо. Или да продължите.
Лъв
Дне би трябвало да сте доста деликатни и прозорливи, с цел да отгатнете всички стремежи, прищявки и настроения на Вашия обичан човек, а и да постъпите в цялостно сходство с тях. Ако не съумеете да го извършите, казусът може да се окаже доста по-голям и важен, в сравнение с сте допускали…
Дева
В последно време в фамилните ви връзки са станали огромни промени и всички вие ги преживявате в нова фаза. Това може да докара до някои спорове, само че те са нужни за по-нататъшното Ви развиване. Всичко това няма доста да продължи. Възможно е някой да не съумява с останалите ои да се усеща неудобно от това, че не може като другите да се похвали с огромно количество вести. Помогнете на тези хора да догонят останалите. Напомете им, че всички вие взимате директно присъединяване в триумфите един на различен.
Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.
Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.
Стрелец
Днешният ден ще донесе не малко приятни минути. Ще съумеете да постигнете задачите, които сте си сложили в професионалната сфера, въпреки това да се окаже много по-сложно, в сравнение с сте очаквали. Ще се появи опция да реализирате замисли, отнасящи се до промяна на работата и свързани с постъпващи настоятелен оферти. Крайно нежелателна е припряност при всички договаряния. Разтягайте времето – може да си позволите това. Втората половина на деня е чудесно време за разходки, екскурзии и дейна отмора. Привличате хора, които се нуждаят от позитивни страсти и дарявате наслада на всички, които се окажат паралелно с Вас.
Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.
Водолей
Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво – не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си.
Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко.

Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР