Денят е идеален за прекарване на спокойно общуване с приятели

...
Денят е идеален за прекарване на спокойно общуване с приятели
Коментари Харесай

Козирози, ще бъдете по-решителни и смели. Водолеи, направете нещо полезно и добро!

Денят е съвършен за превозване на умерено другарство с другари или със фамилията и за релаксация. Не е уместно време за дейни дейности. Една разходка на чист въздух ще ви се отрази идеално.

Овен – Думите "искам " и "може " за вас са синоними, и горко на тези хора, които не схващат това! Заемате ясни и безапелационни позиции. Когато вземете решение, не е елементарно да ви накарат да се откажете.

Телец – Дори да сте възнамерявали всичко авансово, бъдете готови за непредвидени завои. Считайте се за късметлии, в случай че ви се размине. Плановете ви може да се трансформират, само че в подмяна обстановката ще открие нови благоприятни условия за вас, което по никакъв начин не е неприятно.

Близнаци – Ако не сте подготвени да употребявате силата на деня градивно, то може да навреди както на вас, по този начин и на хората към вас. Някои представители на знака ще изпаднат в несигурно, меланхолично въодушевление заради въздействието на Луната.

Рак – Красивата Луна ще осветява вашия ден и другарски ще ви направлява. Професионалните вероятности са положителни. Време е да ускорите и да предприемете тази стъпка, която до момента отлагахте. На обществено равнище се движите с повече еластичност и лекост.

Лъв – Днес ще би трябвало да се справите с хиляди неща и да се изправите пред справедливи трудности. Готови сте за всевъзможни компликации и борбите, в случай че се наложи, не ви плашат. Близо до вас има някой, който ви счита за доста очарователни.

Дева – Колебливо въодушевление. Може би е уместно да приемете действителността, даже и да е трудносмилаема, и да не оставате привързани към концепция, която в действителност ви забавя. Би било добре да мислите за нещо по-малко преходно и незадълбочено.

Везни – На този ден е целесъобразно да не вършиме нищо, не бъдете дейни, пробвайте се да запазите вътрешния си мир. Ако чувствате, че силата ви е изтощена, отдайте се на отмора или правете неща, които не изискват доста сила.

Скорпион – Ще се чувствате леко самодоволни и ще се държите малко покровителствено с околните и приятелите си, само че се запитайте дали това им харесва. Добре е да смекчите наставническия звук, без да излизате отвън нормалните другарски препоръки.

Стрелец – Вие сте в по-добра форма, по-чувствени и витални от всеки път. Луната сплотява сили с Марс и Венера, с цел да ви накара да влезете в клуба на великите съблазнители/ки. Получавате голям прочувствен заряд и поддръжка.

Козирог – Звездите подсказват, че никоя цитадела не може да устои на вашия напън. Вярно е, че колкото по-сериозна е задачата ви, толкоз по-дълго ще продължи обсадата. Ще бъдете по-решителни от всеки път. Имате една единствена цел – да спечелите!

Водолей – Направете нещо положително и потребно. Достигнете поставената цел. Не постоянно е елементарно, само че Сатурн ви подтиква да пробвате още веднъж и още веднъж. Вие сте по-уверени и издръжливи. Не се предавайте. В себе си знаете, че пътят ви е верният.

Риби – В кръга на даже непознати хора ще се почувствате като риба във вода – обществената ви активност е в разгара си! Интуицията ви се усилва доста. Избягвайте да вземате лекарствени средства през днешния ден, както и се въздържайте от алкохол.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР