Дениз Хайрула посрещна Нова година в Доминиканската република, където се

...
Дениз Хайрула посрещна Нова година в Доминиканската република, където се
Коментари Харесай

Българка взриви Доминикана с топлес СНИМКА

Дениз Хайрула посрещна Нова година в Доминиканската република, където се любува на безкрайни плажове, хубаво време и безспорна независимост. Горещата мацка сподели в Instagram, че е плувала с делфини, а mо-късно сподели и по какъв начин се забавлява по пустите плажове на Пунта Кана, където се намира.


Брюнетката за следващ път потвърди, че не се тормози от голото си тяло, като показа на стори свои топлес фрагменти. Дениз е прикрила гърдите си, само че пък си проличава, че не е от девойките, които държат да усилят размера на пазвата си.

Знаем добре, че някои млади девойки усилват гърдите си, тъй като по този начин считат, че ще бъдат по-успешни в избрани среди, само че не всеки път това се сбъдва. Иначе Дениз качи разголените клипчета на стори, а не във фийда, тъй като може още веднъж да бъде блокирана от Instagram. Преди празниците тя загуби профил с над 30 хиляди, почитатели, а повода бяха голи фотоси, които споделяше точно там, написа vbox7.
Свързани вести Сексбомбата Дениз Хайрула разгорещява по пижама Дениз Хайрула разтопи Златните пясъци ГОРЕЩА СНИМКА Глезят Дениз Хайрула в Монте Карло
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР