Деница Елисеева и Габриела Димитрова се класираха за полуфиналите в

...
Деница Елисеева и Габриела Димитрова се класираха за полуфиналите в
Коментари Харесай

Елисеева и Димирова на 1/2-финал на Странджа

Деница Елисеева и Габриела Димитрова се класираха за полуфиналите в категориите си на Купа „ Странджа “. При 51-килограмовите Димитрова, която е бронзова медалистка от Европейските игри в Минск се наложи с 3-2 над Тетяна Коб от Украйна. С спор за място на финала на следващия ден Габриела ще се изправи против американката Вирджиния Фуч.

Европейската шампионка от София 2016 Елисеева пък победи надалеч по-лесно Амелиа Мур (САЩ). В категория до 60 кг българката се наложи с 5-0 и на полуфинала ще боксира против ирландката Кели Харингтън.

71-вото издание на Купа „ Странджа “ се организира със съдействието на Европейската боксова конфедерация, Министерство на младежта и спорта, Спорт Тото, Платинум Казино и Хотел, Победа АД, Ефбет, Далл Богг, Минерална вода Бачково, Натуралика, парк-хотел Москва, Витоша парк-хотел, ресторант Форест и медиен сътрудник sportal.bg.

Входът в зала „ София “ е свободен и през днешния ден. На полуфиналите на следващия ден и финалите в събота входът е 10 лева, като събраните средства ще бъдат употребявани като награден фонд за спечелилите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР