Деница Дишкова с бухнали като понички скули! Служителката от АЕЦ-а –

...
Деница Дишкова с бухнали като понички скули!
Служителката от АЕЦ-а –
Коментари Харесай

След критиките, че прилича на лелка: Деница Дишкова се наблъска с филъри!

Деница Дишкова с бухнали като понички скули!
Служителката от АЕЦ-а – Деница Дишкова бе следващата изгонена от „Ергенът“ и то в най-гадния за нея миг, на крачка от финала. Недоумението и гневът й несъмнено са били тройни след обстоятелството, че Виктор Стоянов избра нахалната Виктория Капитонова пред нея. И то откакто рускинята прояви очевидна експанзия в предаването, лисвайки чаша с водка по Алекс Гърдева.
 Деница Дишкова
Забелязва се и лек филър в устните на Деница Дишкова

След края на епизода, по традиция, Деница гостуваше на Николаос Цитиридис. Тя се появи в студиото в публична розова рокля, само че това, което незабавно се наби на очи, бе смяната в лицето й. Дишкова е очевидно модифицирана като физиономията й е наблъскана с филъри.

Явно мненията на участничките, а и на феновете на формата през миналите близо два месеца, са се оказали решаващи за Деница. Знаем, че тя е на 34 години (поне това съобщи официално), с два лета е по-млада от Марта, само че единствено нея всички определяха като „лелка“ и като „майка на ергена“.



Снощи си пролича, че Деница е обработила най-много горната част на лицето си, в региона на скулите, които са безусловно „бухнали“. Там точно, при нея, бяха следите от времето, които някак „спихваха“ кожата й и тя изглеждаше като хлътнала.

Въпреки външната интервенция обаче, доста фенове не утвърдиха визията й и разясниха, че преди е изглеждала остаряла, а в този момент наподобява на „поничка в сурата“.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР