Деница Дишкова ръсеше глупости като предрусала! Деница Дишкова – уж най-зрялата,

...
Деница Дишкова ръсеше глупости като предрусала!
Деница Дишкова – уж най-зрялата,
Коментари Харесай

Най-старата в „Ергенът“ се оказа най-изкуфяла: Виж какви безумия твърди Деница Дишкова!

Деница Дишкова ръсеше нелепости като предрусала!
Деница Дишкова – сякаш най-зрялата, сякаш най-опитната и сякаш най-адекватната в „Ергенът“, даже съгласно самия Виктор Стоянов, се оказа най-изкуфялата. Снощи русокоската наприказва такива безумия и нелепости за единица време, че съумя да опули феновете пред тв приемниците.
 Деница Дишкова
Деница Дишкова с кило нелепости за единица време

Знаем, че Виктор излезе на среща с Дениз Хайрула като двамата си прекараха чудесно, въпреки и без целувка. Кой знае за какво Стоянов още не се е престрашил да награби Дениз, а може би има някакви терзания по отношение на религията и обичаите й… Това обаче не е значителното тук.

Хайрула се върна в имението и описа на девойките какъв брой добре си е прекарала и се похвали, че Виктор е написал на една канара буквите В+Д… Ей тогава резилът на Деница избухна с все мощ.

Дишкова стартира да каканиже пред участничките, а и пред камерата в персонално изявление, че видиш ли, тя е била действителната годеница на Виктор за среща. Той нея желал, само че избрал Дениз, тъй като Дишкова си нарани крайници и трябваше да почива.

АЕЦ-ката стигна и по-далеч като разгласи тържествено, че това В+Д може да е било за нея, а не за Хайрула. „Знаем ги мъжете – на една приказват, за друга си мислят. Това Д може да е Деница, допускам го“, плещеше нелепост след нелепост Дишкова и пет пари не даваше, че става за срам.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР