Денислава Велкова, по прякор Дени Общата, разби сърцето на младия

...
Денислава Велкова, по прякор Дени Общата, разби сърцето на младия
Коментари Харесай

Иван Рълев смазан: Това, което видях да прави Дени на Елвиса в тоалетната, никога няма да го простя!

Денислава Велкова, по прякор Дени Общата, разруши сърцето на младия и доверчив Иван Рълев. Романсът им в „ Игри на волята “ се придвижи и на открито, само че не за дълго.

Двойна невярност от нейна страна е повода сега двамата да не са дружно.

Първо на рождения си ден зъботехникът се озовал с рога. Той провел голямо празненство в столично заведение, като измежду гостите имало доста участници от „ Игрите “. В дребните часове, когато всички били пияни, Иван видял гаджето си Дени да се целува с Мартин Николов – Елвиса.

След много кавги и драми Рълев дал прошка на русокоската, като я оправдал с това, че е била мъртво пияна. Денислава обаче не си взела поука.

След последния излъчен епизод на предаването продукцията провела ваучър, на който Дени още веднъж изневерила на Иван Рълев. Този път той заварил приятелката си да обслужва орално Елвиса в тоалетната. Това преляло чашата и още същата вечер първенецът на шоуто бил шута на шавливата дъщеря на брокерката Виолета Стайкова.

Денислава и Марто – Елвиса имаха романс още преди тя да се забърка с Рълев. Бившият на Емануела е вторият, който я „ мина “ в предаването. Преди него се „ разписа “ Благо Мастагърков.

Към днешна дата Иван Рълев не желал даже да се сеща за Денислава. Той се срамувал от обстоятелството, че е имал връзка с толкоз евтина жена и желал по всякакъв начин да го скрие от автобиографията си.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР