Денислава Велкова, която отдавна има опит в риалити форматите влязла

...
Денислава Велкова, която отдавна има опит в риалити форматите влязла
Коментари Харесай

Палавница: Дени от „Игрите” се пробвала да вкара в леглото си Мастагарков

Денислава Велкова, която от дълго време има опит в риалити форматите влезнала в силовото шоу малко преди раздялата си с Кристиан Кирилов, който е по-известен като Митака от сериала „ София денонощно ”.

Още тогава схванала, че връзката им се клати и насочила вниманието си към атлетичните мачовци от формата. Според слуховете, които се популяризират измежду хора от екипа на предаването русокоската първо се пробвала да завърти главата на Благо Мастагарков. Но моделът я отсвирил и това изяснява лютата злост, която  Дени изпитва към него.

После вниманието на секси мадамата било привлечено от Марто. И в действителност и в този момент Денислава е привлечена от предприемача – милионер и непрестанно играе по неговата свирка. Но и там нещата не се получили и Елвиса попарил мераците на дъщерята на Виолета за връзка.

А светските клюкари сега разнасят и последните злословия за любовния живот на чаровната русокоска. Аферата й с огромният победител на сезона, за който се твърди, че е Иван Рълев стартирала малко след края на шоуто. Между тях имаше закачки още на арената, когато зъботехника й даде обещание да й оправи зъбите. А сега се приказва, че двамата са новата световна двойка.

Автор: Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР