Денис Теофиков е сънувал как лети и как всички плачат

...
Денис Теофиков е сънувал как лети и как всички плачат
Коментари Харесай

DJ Цеци Лудата глава: Нямам нищо общо със смъртта на Денис, той не успя да се справи с тежестта на славата!


Денис Теофиков е сънувал по какъв начин лети и по какъв начин всички плачат на погребението му. Това описа извънредно пред " България Днес " Диджей Цеци Лудата глава. Той и продуцентът Николай Пашев бяха атакувани от близки и познати на Денис, че са съдействали за неговите проблеми.

" Приятелката на Денис – Алекса, го е завела при психиатър поради паникатаките и положенията, в които е изпадал. Пандемията и неналичието на участия му се отрази. За него сцената беше всичко ", разкрива особено за вестника Цеци.

 

 Озвучителят го приема като собствен наследник

Озвучителят го приема като собствен наследник

Музикантът споделя, че през последните две седмици Денис е приемал медикаменти, предписани от психиатър. По думите на 40-годишния Цеци, който също минава през тежко психическо разстройство, в началото хапчетата ускоряват и обострят всички признаци и Денис просто не е съумял да прескочи тези положения.

" Денис е споделил на Алекса, че е сънувал по какъв начин лети и след това по какъв начин всички плачат на неговото заравяне. Седял е и си е скубал косата. Доколкото разбрах, са го водили и при разнообразни ходжи, които са се опитвали да му оказват помощ. Като се е прибирал, е приказвал за Господ, а Денис в никакъв случай преди не е приказвал за това. И последната седмица е разпитвал приятелите си кой на кой етаж и къде живее ", добавя още Цеци.

 

 Талантливият артист се самоуби преди дни / Снимка:Пламен Кодров

Талантливият артист се самоуби преди дни / Снимка:Пламен Кодров

" Приемах го като собствен наследник, той беше част от фамилията ми. Имам две деца, на 5 и 10 година, всички сме в печал и страдаме за него. Нямам нищо общо със гибелта му ", дава отговор диджеят на нападките против него, че точно той има виновност за трагичната кончина на Теофиков.

Потърсихме Цеци след десетки изявления в разнообразни интернет издания, както и спекулации в обществените мрежи, че точно той и сътрудника му Николай Пашев са отговорни за самоубийството на Денис. Според някои реализатори озвучителят и продуцентът са подлагали Денис на сериозен напън, обвързван с работата.

 

 Денис и Алекса изживяват огромната обич

Денис и Алекса изживяват огромната обич

" Дал съм му всичко, което съм научил през годините. Работихме доста, обичахме се доста, имахме хубави мемоари, наричаше ме баща, постоянно съм желал да оказвам помощ на родители му, тъй като от дребен го взех да работим дружно. "

Цеци признава, че с Денис са имали и хубави, и неприятни моменти, само че постоянно работата и положителните връзки са надделявали.

" Да, карал съм му се, правил съм му забележки. Спасявал съм го нееднократно от проблеми с пари, лихвари и всевъзможни сходни нелепости. Той получаваше доста съществени пари за годините си, харчеше ги безсистемно. Предлагах му да си вземе апартамент на погашение, с цел да има нещо зад тила си. На едно от последните му участия, като му давах хонорара, му споделих: " Знаеш ли, няма да ги дам на теб, а на Алекса, с цел да не ги изхарчиш. " Вкарваше се в интриги, оправял съм му бъркотиите ", споделя още Цеци.

Диджеят, който от години ври и кипи в музикалния бизнес, е безапелационен в едно: " Денис Теофиков опиати не е взимал! Нито пиеше алкохол. Излезе правосъдната експертиза след случая, която демонстрира, че в кръвта му няма никакви упойващи субстанции! ".

През последната седмица в медиите се появява спорна информация по отношение на това дали Денис е приел някакъв коктейл от опиати, които са го подтикнали към самоубийството. По думите на Цеци и съгласно правосъдните документи, които той цитира, момчето е било в съответно положение и не е бил под въздействие на опиати или алкохол. Диджеят е сигурен, че 21-годишният артист не е издържал на натиска на шоубизнеса. Озвучителят е безапелационен, че не всеки може да понесе напрежението, което неизбежно има в музикалния отрасъл.

" Трябва да си подготвен и за възхода, и за паденията. Музикалният бизнес може доста да ти даде, само че да ти вземе още повече ", споделя Цеци.

Самият той признава, че от няколко месеца се бори с тежки паникатаки и психическо разстройство. Диджеят приема медикаменти, изписани от психиатър, и даже е имал интервал, в който е бил обездвижен на легло от проблемите, които има. Цеци разкрива, че това е и повода да спре да работи с Денис Теофиков. Двамата не са се срещали от края на август, когато младият реализатор и приятелката му Алекса отиват при него на морето да го видят.

По думите на диджея другият, спряган за провинен за гибелта на момчето, продуцентът Николай Пашев, също не се усеща добре и приема трагичната кончина доста тежко. " България Днес " направи опит да се свърже с Пашев, само че телефонът му бе изключен.

 

 Николай Пашев е неоткриваем

Николай Пашев е неоткриваем

" Всички тези хора, които ме упрекват, търсят единствено и само поле на изява и реклама. Това бяха пиявици, които желаеха да смучат финансово от него и неговото семейство. Тези, които пишат в инстаграм и фейсбук, това са хора, които желаеха да се залепят за него. Болно ми е, като чета тези неща! Тези хора бяха като кърлежи, скърбя, че последните 6 месеца съм на лекарства и съм болен и не бях до него ", приключва диалога Цеци Лудата Глава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР