Ден за релаксация и почивка, пазете се от интриги. Вижте

...
Ден за релаксация и почивка, пазете се от интриги. Вижте
Коментари Харесай

Ден за релаксация и почивка, пазете се от интриги

Ден за релаксация и отмора, пазете се от интриги. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешната събота.

Хороскоп 10.02.2024г.
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?
Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод – като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно.
Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.
Лъв
На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, даже и да идва от неизпитан източник. Това може да докара до съществени неприятности и огромни загуби. Важно е, да прекарате нощта умерено, тъй като точно по това време натрупвате сила за цялата последваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през идващите дни, и доста ще снижи работоспособността Ви.
Дева
Колкото и тъжно да звучи това, Вашият обичан човек с изключение на Вас има още доста ползи и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за следващ път.. Не би трябвало да ревнувате, тъй като е неефикасно. Няма да имате цена като половинка, в случай че не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.
Везни
Следвайте общоприетата логичност 2+2 е постоянно равно на 4, тъй че не е нужно да се пробвате да намерите нов отговор. Не се учудвайте, че някои хора Ви разочароват, а някои Ви радват и удивляват. За благополучие в този момент ще имате повече работа с последните. Има още едно предписание, което би трябвало да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкоз повече резултати ще получите. Така че в случай че желаете да получите по-големи резултати, би трябвало да съкратите обедната си отмора.
Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте. Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално.
Стрелец
Денят се характеризира с въздействие на спорни трендове. Дори и не се надявайте на един спокоен ден. Обострят се проблемите в връзките с роднините и ще се окажете сред два огъня, а е извънредно комплицирано, да запазите неутралитет, а пък да се присъедините към който и да е от враждуващите лагери, няма да Ви се желае. Това единствено ще докара до повишаване на напрежението. Задачата Ви през днешния ден е, да покажете, че приемате обстановката на съществено. Колкото по-малко лекомислия има във Вашето държание, толкоз повече ще са възможностите за триумф в миротворческата Ви задача.
Козирог
Събитията през този ден ще Ви зарадват: чакат Ви приятни съвпадения, забавни благоприятни условия и примамливи вероятности. Звездите са подготвени да Ви поддържат във всяко начинание, а и по-традиционни помощници няма да липсват. Може да вършиме огромни покупки, както и да влагате парите си в личен или фамилен бизнес. Успешно ще бъдат пътуванията, само че единствено в случай че са планувани авансово. Спонтанните пътешествия ще се окажат по-скоро уморително, в сравнение с развлекателно. Вечерта е желателна дребна разходка, която ще Ви помогне да избегнете безсъницата.
Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.
Риби
Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР