Ден за кеф, но и работа: Тези зодии печелят. Това

...
Ден за кеф, но и работа: Тези зодии печелят. Това
Коментари Харесай

Ден за кеф, но и работа: Тези зодии печелят

Ден за кеф, само че и работа: Тези зодии печелят. Това е предначертал хороскопът за днешната слънчева неделя. Какво още вещаят звездите за вас, вижте:
Хороскоп за неделя 7 май 2023Овен
Много подобаващ ден за работа, а на Вашите професионални триумфи може единствено да се завижда. Вероятно е покачване в службата, а е допустима и появяването на нови забавни задачки. Не разчитайте на внезапно повишение на приходите, само че през днешния ден създавате база за своето бъдещо материално благоденствие. Сложно ще се шодреждат връзките с новите познати. Възможни са различия в трудовия колектив или в компания от другари. В фамилията пък връзките ще бъдат изцяло хармонични. Важното е, да запазите верността към своите правила, само че и от околните не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят значими въпроси, като избегнат разправиите.
Телец
Днес Ви следва дълъг обход по кина, кафета, театри и заведения за хранене. Възможни са вариации, само че все-есно – културния живот ще кипи. И всичко това – с помощта на Вашия обичан човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „ благодаря ”, или да го наругаете, като заслужава…
Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
Рак
Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.
Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.
Везни
В никакъв случа не отхвърляйте в този момент помощ на Вашия обичан човек. В противоположен случай може да паднете от пиедестала, на който стоите измежду околните му хора. Даже и в случай че през този ден помощта за него да Ви бъде в тежест, направете всичко допустимо, а и невъзможното в негова полза…
Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?… Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица….
Стрелец
Стрелците позволяват прекомерно доста неточности, създавайки с това проблеми освен за себе си, само че и за своите съдружници. Да се приканват представителите на знака за нерешителност, е безполезно- на тях просто не им е до това, защото денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се най-малко понякога да се оглеждате обратно, а това ще Ви разреши да оптавите позволените пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова би трябвало да бъдете подготвени за рецензия, а и за неприятни въпроси. Ако съумеете да запазите успокоение и да не дадете воля на страстите, обстановката ще се стабилизира.
Козирог
Ще се окаже, че през днешния ден със своя обичан човек сте на друга вълна, и с тъга ще се разбирате един – различен, дори и когато се изразявате с понятни думи и общоупотребявани термини. Може би езикът на жестовете ще ви помогне най-малко малко?…
Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
Риби
Не се опитвайте да се убедите, да не се безпокоите за нищо. Дори и да го постигнете, доста ще бъде мъчно да се задоволите с това, което става, и да забравите за своите първични цели. Затова се постарайте на време да игнорирате ставащото и вместо това, да помислите какво бихте желали да се случи или какво желаете да постигнете. Ако желаете – вярвайте, в случай че желаете – недейте, само че шансът несъмнено е на Ваша страна. И още един съвет: направете нещо извънредно – мислете ексцентрично.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР