Ден след присъдите, майката на Десислава Иванчева и съпругът на

...
Ден след присъдите, майката на Десислава Иванчева и съпругът на
Коментари Харесай

Майката на Десислава Иванчева пред bTV: Аз няма да съм жива, за да я видя пак

Ден след присъдите, майката на Десислава Иванчева и брачният партньор на Биляна Петрова донесоха багажа им в следствения арест. В очакване да бъдат конвоирани още през днешния ден до Сливенския затвор.
На първа инстанция: 20 година затвор за Иванчева Тежки санкции и за другите двама подсъдими
Любка Иванчева - майка на Десислава Иванчева, изясни че е поставила в багажа й пижами и облекла, неща които ще са нужни първоначално.
„ Те желаят и доста други неща, само че ще ги занесем повторно - чак в Сливен. Сега ще се срине, като отиде там”, споделя майката.

Снимка: Ладислав Цветков
Ясен Петров - брачен партньор на Биляна Петрова, показа че двете дами претърпяват решението на съда доста тежко. Това за тях е една голяма неправда, означи той.

Присъдите са за искане на рушвет от 187 хиляди евро. Но не и за белязаните пари, открити при ареста.

„ 20 години! Аз няма да съм жива, с цел да я видя. Аз съм на 77, кой знае дали и 5 ще пребивавам, в случай че й дадат. Много ясно, че няма да я видя повече, в случай че остане там”, сподели майката на Десислава Иванчева – Любка.
Сагата „ Иванчева ”: Защитата се готви за нова борба Според адв. Емануил Йорданов присъдата "отстои на към 15 километра " от съдията, който се е произнесъл по делото
С какви доказателства е подкрепено правосъдното решение ще стане ясно до месец.

Десислава Иванчева беше задържана и наказана, откакто предприемачът Александър Ваклин алармира за пожелан от нея рекорден рушвет.
Присъдите по делото „ Иванчева ” идват тъкмо година след показния арест Процесът генерира серия от кавги, свързани с конвоирането на арестантите, както и с изискванията в килиите, в които чакат решението на съда
Посредникът в договорката - Петко Дюлгеров, през вчерашния ден упрекна строителния бизнесмен, че е извършил политическа поръчка. Потърсен от bTV, Ваклин не разяснява присъдата и не отговори на обвиняванията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР