Ден след като премиерът Бойко Борисов пусна снимка с американския

...
Ден след като премиерът Бойко Борисов пусна снимка с американския
Коментари Харесай

Снима ли се наистина Борисов с Тръмп и Мелания?

Ден откакто министър председателят Бойко Борисов пусна фотография с американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания, с цел да " затвори устата " на всеобщите насмешки с късото здрависване сред него и президента на Съединени американски щати, наподобява, че фотографията със семейство Тръмп, която той пусна във Фейсбук, е по всяка възможност подправена.
Потребители във форумите видяха няколко несъответствия сред рухването на светлината върху тримата, гримасите и костюмите. Но най-явното се оказа следното: че при растеж 1.90 за Тръмп и 1.83 за Борисов би трябвало седемте сантиметра разлика да си личат - до момента в който на фотографията те са на едно и също равнище (дори макар буйния перчем на Тръмп, който би трябвало да му набира още няколко сантиметра)
По-късно се оказа, че същите фотоси с Мелания и Доналд имат водачите на Барбадос, Грузия и Украйна, т.е. наподобява става дума за восъчните фигури на семейство Тръмп, в сравнение с действителната им предразположеност да театралничат с Борисов. Ето и тях:


Така, че пишейки " Чистосърдечно давам опция за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви във връзка тази фотография:-) другояче, просто протокол на Белия дом:-) " в обществената мрежа, Борисов общо взето си отмъсти с възприятие за комизъм на подигравките за трисекундния му диалог с Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР