Ден преди началото на 25-то поредно издание на “Зимно предизвикателство

...
Ден преди началото на 25-то поредно издание на “Зимно предизвикателство
Коментари Харесай

Огромен интерес към спортния празник с безплатни кънки в София

Ден преди началото на 25-то следващо издание на “Зимно предизвикателство 2018” ползата за присъединяване е извънредно огромен. Събитието е в събота ( 24 февруари) от 8.30 до 14:00 часа на ледената пързалка “Ариана” в София. Организатори са Българска Асоциация Спорт за Всички, като няма такса за каране, а кънките ще бъдат изцяло безвъзмездни. Ограничение във възрастта също няма. В чудесния празник проява ще създадат експерти по фигурно пързаляне, които по-късно ще оказват помощ на искащите да научат първите стъпки върху леда.

Проявата не е със спортен темперамент и се организира с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта и със съдействието на Столична община, като част от Националната стратегия за физическа интензивност на българското население. Професионален диджей, доста награди и изненади са подготвили уредниците за всички присъстващи. Официалното разкриване ще бъде от 12:00 часа на ледената пързалка, а задачата на този състезателен празник е да разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове.

Бъдете част от огромното шоу и елате с цялото семейство да карате кънки на ледената пързалка на езерото “Ариана” в София – събота от 8:30 до 14:00 часа.

ВХОД СВОБОДЕН ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР