Ден на реформи, преструктуриране и енергична дейност. Това е благоприятен

...
Ден на реформи, преструктуриране и енергична дейност. Това е благоприятен
Коментари Харесай

Лъвове, вашият оптимизъм няма граници! Козирози, съсредоточете се върху връзката си със света

Ден на промени, преструктуриране и енергична активност. Това е удобен интервал за: работа, отмора, другарство, пътешестване, грижа за тялото и косата.

Овен – Вероятно ще се сблъскате с известна рецензия заради навика си да критикувате другите. Поддържайте възприятието си за комизъм на високо равнище и защитавайте слабите, по този начин ще бъдете в по-добра позиция.

Телец – Контролирайте нрава си, с цел да не нараните възприятията на членовете на фамилията си. Ако желаете любовният ви живот да остане добър и проспериращ, тогава не действайте и не правете забележки на колегата си, като слушате трети лица.



Близнаци – Грубото отношение от страна на някои хора може да ви подразни. Но би трябвало да запазите самообладание, с цел да поставите нещата под надзор. Ще имате изгода от това. Не харчете прекалено много за развлечения или козметични усъвършенствания.

Рак – Членовете на фамилията могат да не изпълнят вашите упования. Не очаквайте да вършат нещо съгласно вашите прищявки и мечти, по-скоро се пробвайте да измененията стила си на държание и да поемете самодейността.

Лъв – Вашият оптимизъм няма граници. Внимавайте да не бъдете небрежни при сегашните си условия. Спокойствие единствено успокоение е мотото на цялата тази седмица. По-добре си запазете язвителните мнения за себе си.

Дева – Проявете нерешителност, мъдрост и самообладание, до момента в който поддържате връзка с сътрудници или клиенти на работа. Някои хора през днешния ден могат крепко да ви лазят по нервите, просто ги игнорирайте. Романтични мемоари ще ви връхлетят денем.

Везни – Важно е да поддържате задачите си, само че и да можете да се адаптирате към протичащото се, без да се обезсърчавате или да се отказвате. Търпеливо ще преминете през сложните моменти още веднъж.

Скорпион – Не задържайте тези, които желаят да си тръгнат - може просто пътищата ви да са се разделили. И още нещо – може да срещнете човек от предишното, който да остави неприятна диря в душата ви. За необвързаните е време за смяна.

Стрелец – Денят ще е цялостен с грижи. Изберете главните неща, а второстепенните оставете за различен ден. Така че несъмнено ще имате време за всичко, което сте възнамерявали. Време е да обърнете внимание на креативната страна на живота си.

Козирог – Съсредоточете се върху връзката си със света: йога, медитация и даже елементарни разходки сами ще ви оказват помощ да подредите мислите си. Не давайте обещания, които не можете да извършите.

Водолей – В този ден мнозина ги чакат неща, които изискват въображение и креативност: триумфът ще бъде обезпечен. Опитайте се да запазите целия си оптимизъм. Сведете до най-малко неприятните си привички - в противоположен случай те ще доведат до непредвидени последствия.

Риби – Доста удобен ден за взимане на значими решения, само че внимавайте, някой може да ви измами или подведе. Мислете с главата си. Може да чуете непредвидени положителни вести. Но това не е причина да се отпуснете прекалено много.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР