Ден на намирането на вътрешна свобода, за веселие и забавления,

...
Ден на намирането на вътрешна свобода, за веселие и забавления,
Коментари Харесай

Телци, любовта е във въздуха. Скорпиони, днес се поглезете

Ден на намирането на вътрешна независимост, за забавление и занимания, за равноправност.

Овен – Обстоятелствата през днешния ден се развиват относително добре. Сериозни аргументи за терзания няма. Опитайте се да постигнете баланс при взимане на решения, вместо да се придържате към позицията на или всичко, или нищо.

Телец – Любовта е непредвидима. Днес може да се ускори физическото привличане сред вас и някой, който е другар, сътрудник или прочут. Ако сте свободни представители на знака, е допустимо да срещнете сродна душа на най-неочаквано място.

Близнаци – Очакват ви някои компликации по време на работа, само че не се тормозете. С малко самообладание и неизменност всичко ще се подреди добре. Само бъдете по-отговорни и проведени. Може да разчитате и на поддръжката на близки хора.

Рак – Любовните ви връзки имат потребност от малко ободряване. Постарайте се да се измъкнете от нормалната си рутина и организирайте любовна, сантиментална вечер с колегата си. Внесете малко многообразие, направете нещо ново и ненадейно.

Лъв – Усещането за жизнеспособност и креативност ще ви даде подтик да продължите напред по-уверено и оптимистично, с цел да можете да постигнете вашите цели. Винаги се старайте да действате методично, дипломатично и разумно.

Дева – Денят може да бъде доста прочувствен, допустимо е да се притеснявате за нещо или някого. Не позволявайте на страстите ви да господстват над вас, бъдете справедливи и рационални, тъй като единствено спокойствието ще ви помогне да вземете верни решения.

Везни – Вместо да се пробвате да се борите с събитията, намерете своето място в тях. Не се поддавайте на несъразмерни размисли. Оставете се на потока на деня и пуснете на воля своите страсти.

Скорпион – Уединението ще ви помогне да намерите още веднъж себе си. Отделете си задоволително внимание, поглезете се, намерете си някакво прелестно занятие или забавление, до момента в който се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!

Стрелец – Вашият оптимизъм е забележителен, който ще ви помогне да преодолеете всички компликации, които биха могли да зародят през днешния ден. Няма да ви спре нищо и никой, и ще съумеете. Луната ви прави привлекателни и предприемчиви.

Козирог – Днешните събития ще изискват от вас да бъдете малко повече проведени и да заемете градивна позиция. Възможно е да се появят положителни благоприятни условия пред вас, от които би трябвало бързо да можете да се възползвате.

Водолей – Денят се обрисува да е спокоен. Търсите успокоение и ще се стремите да отбягвате всевъзможни спорове. Хората към вас се усещат добре във вашата приятна компания. Вашият позитивизъм ги въодушевява.

Риби – Днес вашата вътрешен глас ще ви помогне при решаването на значими въпроси. Проверете кой ви е изпратил покана в обществената мрежа! Напълно допустимо да срещнете нова обич благодарение на технологиите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР