Ден 30 от Коледните пости. С наближаването на Коледа почти

...
Ден 30 от Коледните пости. С наближаването на Коледа почти
Коментари Харесай

Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 30

Ден 30 от Коледните пости. С наближаването на Коледа съвсем не ми остава време за нищо. Работните задължения са сгъстени оптимално. Почти всяка вечер се виждам с някой другар, за последно през остарялата година и да си пожелаем топли празници. Вчера аз хапнах на открито, което се обрисува да се случи и довечера, само че за моето момче бях приготвила:

Ориз с праз, брюкселски зелчета, сладостен картоф и асатефида



Сладките картофи, с изключение на потребни, прИдават на ястията леко блудкав усет, наподобяващ тиквата, само че с по пресен мирис.

Брюкселското зеле сега е в сезон, само че можете да откриете и замразено. Прекрасен източник на желязо. Има имуностимулиращ резултат и покачва съпротивителните сили при деца и възрастни. Още за този прелестен зарзават и по какъв начин да го приготвяте.

За забавната, че има антибактериални и антивирусни свойства.

За офиса на моето момче за ден 30 съм подготвила:

Чия с плодове, шоколад и сурови лешници

Накиснах от нощес чия със сок от арония, през днешния ден прибавих банан, киви, мандарина. Още естествен шоколад и сурови лешници.



Миналата седмица за първи път в живота си той яде чия и сподели, че му харесва. Аз, почтено казано, и в най-смелите си фантазии не допусках да чуя сходно нещо:) Но Вселената нали работи за мен в тези пости. Само се усмихвам.

Изберете си - с нерафинирана захар, с повече какао, без соев лецитин (или най-малко да е с органически произход), без всевъзможни непотребни неща. Хубавият шоколад е източник на доста минерали, витамини от B групата и има антиоксидантни свосйтва

Лешниците са превъзходен източник на витамин Е, фолиева киселина, желязо, манган, калии, калций, цинк, селен - т.е всичко належащо за добра имунна система. Богати са на мастни киселини, които играят значима роля в намаляването на холестерола

Надявам се да ви е потребно и да ви въодушеви за вашите менюта за Коледни пости.
Ще се веселя да споделите този пост, с цел да доближи до повече хора.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР