Ден 25: Майките на деца с увреждания "атакуват" централата на

...
Ден 25: Майките на деца с увреждания "атакуват" централата на
Коментари Харесай

Ден 25: Майките на деца с увреждания "атакуват" централата на НФСБ

Ден 25: Майките на деца с увреждания "атакуват" централата на НФСБ
Майките на деца с увреждания замеряха с водни бомбички централата на НФСБ на ул. „ Г.С. Раковски ” 134. Те за 25-и следващ ден стачкуват с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който ги назова „ кресливи дами с сякаш заболели деца ”.

Протестът на майките от „ Системата ни убива ” по традиция стартира от Министерския съвет, откъдето пешеходно, те стигнаха до централата на партията на Симеонов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Стойо Тетевенски е от 20 дни с майките, тъй като намира настояванията им за рационални.

„ Смятам, че такова изявление от страна на политик на такова високо равнище е неприемливо, изключително предвид на това, че това не е първото му изявление. Валери Симеонов даже е осъждан за тирада на омразата и също години наред е употребявал тирада на омразата против мигранти и бежанци, които са маргинализирани по един или различен метод. Това е единствено черешката на тортата ”, съобщи младият мъж.

Според него към този момент се вършат и опити проведени агитки да завладяват митинга с „ измислени претенции ”, само че към този момент не им се получава.

По думите на Тетевенски допускането на Симеонов до властта е неточност на гласоподавателите и за бъдеще би трябвало да обмисляме изборите си.

В петък митингът на майките продължава. След събирането им пред Министерския съвет още веднъж ще се организира авто-мотошествие, което ще блокира основни артерии в столицата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР