Демонстрациите срещу Националната стратегия за защита на детето продължават. След

...
Демонстрациите срещу Националната стратегия за защита на детето продължават. След
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха кръговото между Е-79 и „Струма“ заради Стратегията за детето

Демонстрациите против Националната тактика за отбрана на детето не престават. След като през вчерашния ден имаше акция пред Министерския съвет, през днешния ден десетки протестиращи  от Благоевград блокираха за малко кръговото сред Е-79 и Автомагистрала " Струма ", съобщи БГНЕС.

Те се събраха в 14 ч. на Полигона край Благоевград, в 14.30ч. направиха опит да блокират пеш Е-79, откакто полицията ги спря в 15 ч. няколко автомобила отидоха до Благоевград, върнаха се и навлязоха в кръговото и въртяха в кръг с надути клаксони и трибагреници на страничните стъкла.
 
 БГНЕС

Така придвижването в региона на кръговото се задръсти. Полиция блокира кръговото, накараха лидера на Ауди да излезе от кръстовището, отбиха го до полицейския бус и му записаха данните. На блокиралите кръговото ще бъдат формирани актове въз основата на взетите им персонални данни.
 
 БГНЕС-->

След паниката и пристигналите допълните полицейски сили, трафикът през кръговото бе възобновен, само че придвижването по Е-79 в посока Благоевград бе спряно за 15-на минути а влизащите в града пренасочени по автомагистралата.
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР