Демократка от Вирджиния, която беше представена в повече от дузина

...
Демократка от Вирджиния, която беше представена в повече от дузина
Коментари Харесай

Демократка от Вирджиния, включена в стриймвани сексуални актове онлайн, казва, че е жертвата: „Целият ми живот беше разтърсен“

Демократка от Вирджиния, която беше показана допълнително от дузина видео потоци на нея и брачна половинка й секс онлайн за „ препоръки “ приказва намерено, потвърждавайки, че е жертва на навлизане в персоналния живот от страна на републикански сътрудници.

В скорошно изявление някогашният претендент за Камарата на делегатите от Вирджиния Сузана Гибсън приказва за това по какъв начин се е почувствала по отношение на недвусмислените видеоклипове, появили се преди загубата й на изборите по-рано тази година.

„ Това е възприятие, което не бих поискала и на най-големия си зложелател “, демократът, здравна сестра и майка на две деца, сподели пред изданието.

Бившата кандидатка за народен представител от Вирджиния Сузана Гибсън неотдавна се оплака на Politico за отношението, което е получила, откакто видеоклиповете за секс, които е разгласила онлайн в подмяна на заплащания от феновете, станаха обществени.( Нийл Смит посредством AP, файл)

Гибсън нашумя през септември, откакто нейният секс със брачна половинка й се появи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР