Демократите разкритикуваха остро заплахите на президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Демократите разкритикуваха остро заплахите на президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Порой от критики залива Тръмп заради реакцията му на протестите

Демократите разкритикуваха остро заканите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да прати армията, в случай че в градове или щати откажат да изпълнят рекомендацията му да разположат Националната армия, с цел да прекратят съпроводените с принуждение митинги поради гибелта на Джордж Флойд. https://www.mediapool.bg/tramp-zaplashi-da-prati-armiyata-za-potushavane-na-protestite-i-nasilieto-news308075.html

Тръмп разгласи себе си за " президента на реда и законността ". Той уточни, че подхваща незабавни дейности като президент " за прекъсване на насилието и възобновяване на сигурността в Америка ", откакто митингите поради умрелия при полицейско задържане Джордж Флойд продължиха за шеста поредна вечер.

" Ако град или щат откаже да предприеме нужните дейности за отбрана на живота и имуществото на своите поданици, то аз ще разположа армията на Съединените щати и бързо ще реша казуса вместо тях ", добави той.

" Това не са думи на президент. Това са думи на деспот ", написа в Туитър сенаторът демократ Камала Харис в отговор на изказването му. Тя атакува остро президента републиканец, че полицията е употребила сълзотворен газ, с цел да разпръсне стачкуващите, с цел да може Тръмп да се снима незабавно след речта си.

" Колко ниско може да падне този президент? ", написа в Туитър водачът на демократите в Сената Чък Шумър. Той съобщи, че Тръмп е употребявал сълзотворен газ, " с цел да може да се снима и да се покаже като твърд ". " Това са празни думи. Действията му разкриват същинската му същина ", добави Шумър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР