Демократична България откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо

...
Демократична България откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Борисов е готов за следващите избори

" Демократична България " откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо се възползват, а по-късно убиват всички партии. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 в ефира на БНТ. 

Избирателят избра от това, което има, а за това са отговорни полиците. Те предложиха едно и също, сподели още той. 

Борисов е подготвен за идващите избори и те ще свършат по сходния метод за него. Гласовете през последните Народното събрание са почти едни и същи. Борисов не е изгубил нищо. Той и Движение за права и свободи са подготвени за избори, никой различен не е, уточни още Хаджигенов. 

Съдебната промяна е неточност на езика и на политиката - би трябвало да се направи промяна в правораздаването, не в съда. Местните избори са несъмнено доста значими. Борисов държи властта по места на 95%. Той ще направи всичко, с цел да завоюва локалните избори. Местните избори тази година ще бъдат доста значими. Би било добре локалните да бъдат с парламентарните, в случай че политиците поумнеят. Или в случай че Радев не е решил друго, означи още Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971. 

Адвокат Хаджигенов дефинира концепцията на съпредседателя на " Продължаваме промяната " и някогашен финансов министър Асен Василе за ротационен ръководител на Народното събрание като противозаконна. Защо се занимаваме с нелепости в Народното събрание, недоумява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР