Демократична България е готова да управлява, знае какво да прави

...
Демократична България е готова да управлява, знае какво да прави
Коментари Харесай

ДБ е готова да управлява, знае какво да прави: Христо Иванов

" Демократична България ” е подготвена да ръководи, знае какво да прави в ръководството и знае какво може да се направи за България и за жителите и страната ни да се възползва от опциите пред нея. Това съобщи съпредседателят на обединяването Христо Иванов пред Българска национална телевизия.
" Трябва да се поеме отговорността както за компликациите, по този начин и за опциите пред страната. Трябва храброст, поредност и здрав разсъдък.

В " Демократична България ” подсигуряваме, че в идващия парламент ще работим за обезпечаването на ръководство, което разрешава на България да се възползва от опциите пред страната ни ”, сподели той в предаването " Денят стартира ”.

" Демократична България ” влиза в изборите с няколко ясни и безапелационни поръчки. Първата е, че България има нужда от трансформации в редица основни браншове, като енергетиката, защитата, бранш " Сигурност ”, стопанска система, обществена сфера и други. " Демократична България ” ще отстоява твърдо и настоятелно за влизане в Еврозоната и приемане на еврото, тъй като по този метод ще освободи запас за осъществяване основни политики към пенсионерите и младите.
" Това значи действително замогване на страната, тъй като ще обезпечи запас, който стои блокиран като запас. Той може да ни разреши да се погрижим за българските пенсионери.

Това ще е онази инжекция, която ще разреши да се реформира пенсионната система и да стане стопански постоянна и устойчива, тъй като сега не е ”, разяснява Иванов, който е водачи на листите на " Демократична България ” в 24-и МИР в София и в 16 МИР Пловдив-град.
За демографската политика " Демократична България ” предлага да се сътвори самобитен " златен фонд ” и средствата в него да бъдат заделени за вложения в младежи и в тяхното развиване. " Има голям брой благоприятни условия, които изискват едно нещо - държавно управление с ясни цели, което не се хвърля в моментни пиарски музи ”, добави той.

В региона на защитата Христо Иванов удостовери настояването на " Демократична България ” за бързо и уверено превъоръжаване и рационализация на българската войска. " След голям брой безотговорни приказки от президентската институция, министърът на защитата към този момент е разкрил, че би трябвало да има бърза и решителна рационализация. Едва в този момент се откри, че би трябвало да се освободим от остарялото руско оръжие, което до момента на някои хора им беше култ ”, разяснява той.
По отношение на националната сигурност приоритет е укрепването на институциите, тъй че да се отстрани опцията в тях да бъдат назначавани и да работят хора, които могат да бъдат изкушени или имат някакви зависимости. " Това е въпрос на систематична политика, а не на изтъкване на този и оня, да се хвърлят бомби и фойерверки. За нас е значимо да си извадим поуките и е явен сигнал, че с изключение на ясни цели, са нужни увереност и поредност за осъществяването на дилемите ”, добави Иванов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР