Демир Доган и съпругата му Памела отново ще стават родители.

...
Демир Доган и съпругата му Памела отново ще стават родители.
Коментари Харесай

Снахата на Доган го дарява с второ внуче - момиченце

Демир Доган и брачната половинка му Памела още веднъж ще стават родители. Снахата на Ахмед Доган чака второ дете и към този момент е в напреднала бременност.

До момента тя не е съобщила новината публично, нито е пускала фотоси със закръглено коремче, само че най-любопитните почитатели на хубавицата видяха няколко фотоса, на които си проличава, че Памела отново ще става майка.

В понеделник снахата на Доган разреши на консуматори да и задават въпроси в обществената мрежа Instagram и точно там заяви богатствата новина, че чака момиченце.

Тя обаче не разкри какво име ще носи бебето. " Когато се роди ще разберете " - отговори тя на най-любопитните.

Памела споделя още, че досега е качила 13 кг, само че се усеща добре както тя, по този начин и бъдещата и дъщеричка.

В началото на бременността обаче не всичко е изглеждало по този начин розово. До 5-ия месец обичаната на Демир е повръщала и единственото нещо, което е успявало да облекчи неразположението и било газираната вода.

Синът на почетния водач на Движение за права и свободи - Демир и дъщерята на футболния управител Николай Жейнов - Памела към този момент са горди родители на момченце, което носи името Адмир.

На 13 декември малчуганът навърши 2 годинки, а специфичният ден бе маркиран с празненство за знамение и приказ. На фотосите, които младото семейство качват в мрежата, те доста внимават, когато пускат снимки на детето, с цел да не може то да бъде разпознато.

Месец по-рано, на 10 октомври, Памела и Демир подписаха и формален брак след две години взаимно общуване.
 Снахата на Доган го подарява с второ внуче - момиченце

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР