Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои

...
Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои
Коментари Харесай

Деми Мур е още по-привлекателна по бански

Деми Мур не е от срамежливите и постоянно разгласява свои фотоси по бански, като показва изваяните си форми. Тези дни тя потвърди за следващ път, че възрастта е единствено число. 59-годишната актриса към момента ни поразява със ужасно тяло.

По време на почивката си в Гърция звездата от " Стриптийз " ни направи очевидците на стегнатото си тяло.

Докато Мур се любува на слънчевите гръцки острови, тя оставя почитателите ѝ да се насладят на добре завършената й физика. На част от фотосите актрисата е в розов бански от две елементи. А на кадър, който персонално тя разгласява в своя Instagram, Деми е наметнала и блестящо жълта риза върху него. " Поглъщайки лятото ", написа тя към поста. " И ти стои добре ", разяснява актуалната брачна половинка на Брус Уилис Ема Хеминг. Дъщерята на Мур Румър пък гордо съобщи: " Ти си толкоз красива майка, боже мой ".

За ден обявата има повече от 170 хиляди лайкове и над 2 000 коментара.

Освен слаба фигура, звездата от " Редник Джейн " показва и изцяло естествена визия. Тя е без грим и е оставила дългата си коса да се спуска на талази.

Освен за външния си тип, Деми знае по какъв начин да се грижи и за здравето си. По време на почивката я виждаме да нанася слънцезащитен крем, с цел да се отбрани от слънчевите лъчи.

Наскоро актрисата пусна сбирка бански костюми с американската марка Andie Swim в опит да помогне на всяка жена да се усеща секси и мечтана.

Моделите й бяха повлияни от ретро силуета на 50-те, а пред People тя разяснява, че желае да промени " концепцията, че ставаме по-малко мечтани, когато остареем ". На почивката си в Гърция тя тотално обори това изказване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР