ДеМаркъс Казънс продължава възстановяването си след операция в следствие на

...
ДеМаркъс Казънс продължава възстановяването си след операция в следствие на
Коментари Харесай

Голдън Стейт с трансферен удар, воините взеха ДеМаркъс Казънс

ДеМаркъс Казънс продължава възобновяване си след интервенция в резултат на разкъсан ахилес, а в това време подписа едногодишен контракт на стойност $5.3 милиона с сегашния първенец на НБА Голдън Стейт. Това решение на някогашната звезда на Сакраменто породи стихия от неодобрение както измежду почитателите, по този начин и измежду част от сътрудниците му, а той не губи доста време и отговори съвсем незабавно.

" Това е моят коз, който беше прикрит в ръкава. Това е шахматен ход. Проведох няколко страхотни диалога със Стеф Къри, Кевин Дюрант и Дреймънд Грийн. Всички те се вълнуват ", разяснява Казънс пред ESPN. 27-годишният баскетболист е четирикратен участник в Мача на звездите и се е потвърдил като ужасно наличие по терените на НБА.

Част от сезоните му в Сакраменто бяха феноменални от статистическа позиция, само че той по този начин и не съумя да класира Кингс за плейофите. Казънс прекара малко повече от един сезон в Ню Орлиънс, оформяйки застрашителен тандем с Антъни Дейвис.

За 65 мача с " пеликаните " той вкарваше по 25.0 точки, овладяваше по 12.7 битки и добавяше по 5.0 асистенции, 1.6 отнети топки и 1.5 чадъра.

 Леброн Джеймс ще играе за Лос Анджелис Лейкърс
Краля избра Лос Анджелис Лейкърс!

Договорът му е за четири сезона, като през това време ще получи 153,3 млн. $
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР