Делян Пеевски, който се завръща в политиката като , реши

...
Делян Пеевски, който се завръща в политиката като , реши
Коментари Харесай

Пеевски блесна в Шибанистан с интервю за виден поклонник на Гешев

Делян Пеевски, който се завръща в политиката като, реши да проговори в неподготвено " изявление " за " Шибанистан " – онлайн графа на Симон Милков, взел участие в агитката за поддръжка на Иван Гешев.

Само преди две седмици, когато бе извикан в ДАНС, Пеевски претупа за към минута-две отговорите на въпроси от разнообразни медии. Сега той отдели към 9 минути на интервюиращия го Милков, който го разноски по " целия конспект ", само че не без да попита нищо съответно или пък нещо, което би обезпокоило интервюирания. Въпросите бяха от вида " Вие олигарх ли сте? ", " Каква е повода да има спор с Божков ", " Кажете за закона " Магнитски? " и прочие

За непредубедения фен изявлението наподобява на същинско, защото Милков е в ролята на задъхан кореспондент, съумял да откри Пеевски на предизборна среща в Свищов. Милков е общително помолен от деятел на партията да изчака кандидат-депутата и отношението към неканения посетител няма нищо общо с метода, по който Христо Иванов бе посрещнат края морския Сарай на Доган предишното лято. Самият Пеевски не дава тип на изключително сюрпризиран или раздразнителен от натрапника – таман противоположното, той е въплъщение на толерантност, човещина и бистрота.

Всъщност ключът към това необичайно изявление е самият интервюиращ.

През 2019 година Симон Милков бе измежду водещите участници в проведените от уеб страницата " Пик " контрапротести в поддръжка на единствения претендент за основен прокурор Иван Гешев. В предишното е прочут на медиите като за сходни " дела ", като постоянно е твърдял, че стачкува по съвест.

Милков е някогашен кадър на придвижването СИЛА, бил е и " ивент-мениджър " на някогашната партия на Николай Бареков " България без цензура ", финансирана от КТБ по времето, когато Цветан Василев и Делян Пеевски към момента бяха бизнес сътрудници, а не врагове.

Милков участваше в националните обиколки на шоуто на Бареков по ТВ 7 (също финансирана от КТБ), както и в дирижирани митинги в София през 2013 година против тогавашния член на Висш съдебен съвет Камен Ситнилски, умишлен за уволняване от тоговашния основен прокурор Сотир Цацаров.

През юли 2020 година Милков е на първа линия на митинга против президента Румен Радев във Велико Търново.

Симон Милков е два пъти осъждан. Пиян и без брошура опустошава няколко автомобила. По-късно пребива юноша. Сключва договорка с прокуратурата и остава на независимост. В момента се изживява като публицист.

В отговор на заложените му от Милков въпрос Пеевски декларира, че не е обиден от световния закон " Магнитски ", по който. Кандидат-депутатът афишира, че нямал общо и с избора на Иван Гешев за основен прокурор.

" С този човек нямам никакъв спор ", споделя политикът от Движение за права и свободи по адрес на укриващия се в Дубай хазартен необут Васил Божков, който сподели през: " Седи в сянка като паяк, дърпа конците ". През май тази година Божков отбелязва, че България е.

Мимоходом Пеевски е запитан и за какво банкрутира веригата " Лафка ". Кандидат-депутатът дава отговор, че няма нищо общо и интервюиращият смени тематиката. Всъщност ", а съгласно информацията в Търговския указател краен притежател на компанията бе австриецът Волфганг Рекендофер. Веригата е част от " Булгартабак холдинг ", в който акционер беше Пеевски.

На въпрос дали е олигарх,каднинат-депутатът дава отговор, че не е, само че подобен бил Иво Прокопиев, който от налагането на американските наказания насам е съществена цел на Движение за права и свободи и Пеевски.

" Никакви връзки нямам с Борисов ", твърди още Пеевски. През лятото на тази година някогашният министър председател, който също отхвърля връзки с кандидат-депутата на Движение за права и свободи, обаче призна, че двамата имат връзки, въпреки да ги дефинира като.

На имитация на Милков, че бил " понатупан " във Варна, Пеевски се възмущава: " Това е неуместно да се тупат медиите. Не може да свиквате с това, би трябвало да се борите с това ".

Кандидат-депутатът Пеевски се зарече да бъде " всеки ден в Народното събрание и каквото имам да разгадавам, ще го разгадавам всеки ден ". " Аз ще бъда непрекъснато в Народното събрание ", акцентира той. Това би било сериозна смяна, тъй като през последните години визитите на Пеевски в Народното събрание в качеството му на народен представител са били по-скоро изключение.

В началното на октомври, когато, Пеевски споделя, че " ще се демонстрира в общественото пространство и занапред ще станат ясни нещата за доста хора ". Сега обаче той акцентира, че няма желание да дава конференции, с цел да " обясни нещата ".

" Бях оптимално обран, с цел да не кажете отново, че не са се чували отговорите. Беше значимо да чуете отговорите на Делян Пеевски на някои от главните въпроси. Поне които съумях да задам ", сподели в края на видеото Милков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР