Делян Пеевски е взел решение да се завърне официално в

...
Делян Пеевски е взел решение да се завърне официално в
Коментари Харесай

Делян Пеевски влиза в депутатските листи на ДПС

Делян Пеевски е взел решение да се завърне публично в политиката, написа „ 24 часа “.

Той е приел предлагането да бъде включен в кандидат-депутатските листи на партията за изборите през ноември. Няколко диалога с него са били водени през последните дни на най-високо равнище от управлението Движение за права и свободи, в това число и от ръководителя Мустафа Карадайъ, твърди източникът ни в централата на придвижването.

Пеевски беше четири поредни мандата народен представител в Народното събрание, само че през април тази година, изненадващо, самичък се отхвърли да бъде включен в листите на придвижването. Политикът беше получил номинации от съвсем всички регионални организации на Движение за права и свободи.

Според осведомени на изключителните избори през юли Пеевски още веднъж е бил поканен да се кандидатира за депутат, само че за повторно е отказал. Мотиви и при двата случая не бяха оповестени обществено. Предположенията бяха, че е решил да следва последователното си отдръпване както от медийния бизнес (продаде вестниците си при започване на 2021 година на новите притежатели на Виваком и Нова телевизия ), по този начин и от политиката.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР