Делян Добрев покани бившия финансов министър Асен Василев да се

...
Делян Добрев покани бившия финансов министър Асен Василев да се
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира листите си в цялата страна за изборите на 2 октомври

Делян Добрев предложения някогашния финансов министър Асен Василев да се явят на дебат за цената на газа. Това тоя съобщи в деня, в който ГЕРБ записва листите си в цялата страна за изборите на 2-и октомври.

Според Тома Биков от ГЕРБ, който е лидер на листата на партията в 24-ти МИР в София, Асен Василев е забъркал няколко каши с бюджетите, които ще би трябвало да бъдат решавани в идните месеци и година.

Той уточни, че се надява България да не остане без газ през октомври. Биков не пожела да отговори с кои партии ГЕРБ биха водили диалози след изборите за образуването на проевропейско държавно управление за страната.



" Нашето държавно управление 2018 година е резервирало 500 млн. куб. метра газ в Гърция. Можем през " Балкански поток " да създадем търг за 1,5 милиарда Имаме и 1 милиарда азерски газ. Имаме и връзката с Гърция. Газовата връзка, която нашето държавно управление стартира да построява, а пък държавното управление на Кирил Петков забави, акт 14 сега. Така, че има разновидности, само че за мен първото изискване тази рецесия да се реши, е в нейното решение да не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев ", уточни Тома Биков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР