Delta Air Lines направи скорошни промени в своята програма за

...
Delta Air Lines направи скорошни промени в своята програма за
Коментари Харесай

Реакция на програмата за лоялност Delta: Авиокомпанията се оттегля от някои промени след вълнение от страна на клиенти

Delta Air Lines направи скорошни промени в своята стратегия за преданост SkyMiles, които провокираха рецензии от постоянно пътуващите.

Промените са ориентирани към най-лоялните пасажери, които са построили години статус в самолетната компания, както и към пътуващите по работа и притежателите на кредитни карти на Delta (DAL).

По създание известието от сряда поддържа забележителна смяна, оповестена единствено предишния месец, която трансферира програмата за преданост от основана на благи към основана на разноски. Но самолетната компания ще улесни постоянно пътуващите да доближат избрани прагове за заплащане спрямо първичните промени.

Миналия месец изпълнителният шеф на Delta Ед Бастиан даде обещание модификации на програмата, само че омаловажи разочарованието на клиентите. Той сподели, че са нужни някакви промени. Други самолетни компании също имат стратегии за преданост, насочени към разноските.

„ [В]секи вижда, че премиум броят на клиентите, които продължаваме да построяваме, надвишава първокласните активи, които би трябвало да предложим “, сподели Бастиан.

Модификациите понижават праговете на разноските, с цел да завоюват стъпаловидни равнища на статут Medallion и дават по-висок пожизнен статус на пасажери, които са натрупали милиони летателни благи.

Компанията също се отхвърли от някои по-строги ограничавания за достъп до летищните салони на Delta. Няколко визити за интервал от 24 часа, да вземем за пример, към този момент ще се броят като заем за едно посещаване. Това ще бъде от изгода за постоянно пътуващите по работа, изключително рентабилен вид клиенти, които са пътували по-малко след пандемията, защото срещите станаха виртуални.

Притежателите на кредитни карти също ще получат повече заеми за визити, в сравнение с при измененията в програмата през септември.

Бастейн предишния месец призна на събитие на Ротари клуб в Атланта, че Delta „ евентуално е отишла прекомерно надалеч “ в преразглеждането на програмата си SkyMiles и политиката за достъп до салоните.

„ Нашият екип искаше някак да откъсне BandAid и не искаше да продължаваме да прекосяваме през това всяка година с промени, никел, затъмняване и какво ли още не, и мисля, че се движехме прекомерно бързо “, сподели той предишния месец.

Бастиан сподели, че Delta е спечелила толкоз доста притежатели на първокласен статут, че търсенето на първокласни услуги, в това число достъп до салоните на летищата, е претрупало компанията. Салоните станаха препълнени и компанията не можеше да обслужва клиентите дейно, сподели той. Телефонните линии бяха задръстени и чиновниците оповестиха, че са затрупани с молби за надстройка на седалките.

Очаква се новата стратегия да влезе в действие през 2025 година

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР