Делото за "Суджукгейт" може да се окаже първото, което ще

...
Делото за "Суджукгейт" може да се окаже първото, което ще
Коментари Харесай

Цацаров: Цветан Василев е беглец от правосъдието, а не борец срещу корупцията

Делото за "Суджукгейт " може да се окаже първото, което ще бъде импортирано в Специализирания съд по новите ремонти в Наказателнопроцесуалния кодекс. Това заяви пред публицисти в Каварна основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила като добави, че се чака следствието да завърши към края на октомври или средата на ноември.

Главният прокурор разяснява, че това, което е привлякло публичното и медийното внимание - четирите тона суджук и шестдесетте кг пастърма и филе, е единствено на повърхността. "Това е просто една скица. Ако вие произвеждате салами - от вас ще изискат салами, в случай че вършиме мебели, ще изискат да обзаведете нещо, в случай че имате дискотека с климатична стена - ще би трябвало да дадете климатичната стена. Това е една порочна формула на ръководство по места, която би трябвало да бъде ликвидирана ", сподели основният прокурор.

По мотив сигнали от очевидци на следствието за оказван административен напън върху тях Цацаров моли ръководителите на локалните администрации в Добрич да съблюдават закона.

В отговор на журналистически въпрос за отбраната, която търси банкерът Цветан Василев по закона "Магнитски ", основният прокурор съобщи, че обвиненият пробва да реализира единствено агитационен звук. Някак си е малко необичайно да приравняваме Цветан Василев до Сергей Магнитски. Цветан Василев не е герой против корупцията в международен мащаб. Цветан Василев е дезертьор от правораздаването, съобщи основният прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР